Cervesa artesana Guineu Dr Calypso

Dr Calypso

2,70

Cervesa rossa sense gluten de cos lleuger i sabor llarg, cítric i floral. És el nostre homenatge als Dr.Calypso, que durant tants anys ens han fet ballar.

Però què és una Half IPA?

La IPA és una cervesa de tradició anglesa, rossa (Pale) i escumosa que s’obté mitjançant alta fermentació (Ale). El seu nom el trobem en el seu origen com a cervesa creada pels anglesos per adaptar-se durant la seva expansió comercial cap a la Índia. Per tal que la cervesa arribés en bones condicions després d’un llarg viatge, li van aportar més llúpol, que actua com a conservant natural. Això va fer que al mateix temps incrementés l’amargor. La influència Índia es nota per ser una varietat aromàtica, floral i especiada.

L’origen de la APA el trobem a Burton (Anglaterra) on els mestres cervesers buscaven una cervesa més pàl·lida i consistent. Com a resultat en va sorgir una cervesa, La Pale Ale, també anomenada bitter, que s’obté mitjançant alta fermentació (Ale). Es tracta d’una cervesa fàcil de beure per la seva baixa densitat, amb un grau d’amargor mig i alt, color clar (Pale), amb aroma a malta, i amb un gust entre dolç i moderadament afruitat.

L’American Pale Ale és l’adaptació americana de la Pale Ale Britànica amb un extra de llúpol. suau, lleugera, amb poc cos, amb un punt sec i molt aromàtica. Pensada per fer passar la set i refrescar.

Una Half IPA està a mig camí entre una APA (American Pale Ale) i una IPA (Indian Pale Ale). Més llupolada que una APA sense arribar a ser una IPA.

MALTS

Premium Pilsen, Viena, Abbey & Flaked Oat

LLÚPOLS

Galena, Citra & Simcoe

LLEVAT

American Ale

Moment idoni per gaudir-la

Cervesa versàtil, tant pel vermut, com per gaudir-la a la tarda-vespre i no parar de beure’n!

Temperatura de consum

7-9º

Tipus de got

El Got Pinta o Shaker és segurament el got més comú i conegut, així com també el més polivalent, i molt recomanable per cerveses lleugeres. Permet la formació d’escuma i al ser ampla evita que les mans escalfin la cervesa de manera excessiva.

Caixa 12 x 33 cl+ Keykeg 30L+ pack guineu àrtica

Comparteix-la!

Scroll to Top