Dr Calypso [ IPA ] - Cervesa Guineu

Dr Calypso [ IPA ]

2,95 IVA incl.

Cervesa rossa sense gluten de cos lleuger i sabor llarg, cítric i floral. És el nostre homenatge als Dr.Calypso, que durant tants anys ens han fet ballar.

Però què és una Half IPA?

La IPA és una cervesa de tradició anglesa, rossa (Pale) i escumosa que s’obté mitjançant alta fermentació (Ale). El seu nom el trobem en el seu origen com a cervesa creada pels anglesos per adaptar-se durant la seva expansió comercial cap a la Índia. Per tal que la cervesa arribés en bones condicions després d’un llarg viatge, li van aportar més llúpol, que actua com a conservant natural. Això va fer que al mateix temps incrementés l’amargor. La influència Índia es nota per ser una varietat aromàtica, floral i especiada.

L’origen de la APA el trobem a Burton (Anglaterra) on els mestres cervesers buscaven una cervesa més pàl·lida i consistent. Com a resultat en va sorgir una cervesa, La Pale Ale, també anomenada bitter, que s’obté mitjançant alta fermentació (Ale). Es tracta d’una cervesa fàcil de beure per la seva baixa densitat, amb un grau d’amargor mig i alt, color clar (Pale), amb aroma a malta, i amb un gust entre dolç i moderadament afruitat.

L’American Pale Ale és l’adaptació americana de la Pale Ale Britànica amb un extra de llúpol. suau, lleugera, amb poc cos, amb un punt sec i molt aromàtica. Pensada per fer passar la set i refrescar.

Una Half IPA està a mig camí entre una APA (American Pale Ale) i una IPA (Indian Pale Ale). Més llupolada que una APA sense arribar a ser una IPA.

MALTS

Premium Pilsen, Viena, Abbey & Flaked Oat

LLÚPOLS

Galena, Citra & Simcoe

LLEVAT

American Ale

Moment idoni per gaudir-la

Cervesa versàtil, tant pel vermut, com per gaudir-la a la tarda-vespre i no parar de beure’n!

Temperatura de consum

7-9º

Tipus de got

El Got Pinta o Shaker és segurament el got més comú i conegut, així com també el més polivalent, i molt recomanable per cerveses lleugeres. Permet la formació d’escuma i al ser ampla evita que les mans escalfin la cervesa de manera excessiva.

Descompte per volum a partir de 12 articles. Escull els que vulguis!

ENVIAMENT

Enviaments a zona peninsular: Espanya (Gratis a partir de 12 articles).

Enviament a domicili en aproximadament 72 hores hàbils a partir de la confirmació de la comanda, via mail.

Per enviaments a les illes Balears i Canàries, contactar a info@cervesaguineu.com

CANVI

Aquest producte no admet canvis

DEVOLUCIONS

Les devolucions de comandes degut a producte en mal estat, o necessitar la substitució del mateix, s’haurà de sol·licitar via mail, indicant el número de comanda.

E-mail: info@cervesaguineu.com

En trets generals, detallem a continuació les causes de devolució de comandes o producte segons legislació vigent:

– Devolució per defectes produïts durant el transport o error en el transcurs de l’enviament:

Si en el moment de l’entrega s’aprecia de forma visible i clara que un dels productes disposa de defectes provocats per danys en el transport, o s’aprecia, en la mateixa manera, un error en la mercaderia rebuda, el client ho haurà de comunicar a Cervesa Guineu (mitjançant correu electrònic) en el transcurs de les 24h següents a la recepció de la comanda per poder instar la devolució del producte o productes afectats i conjuntament la substitució per un de nou o reemborsament del preu pagat per el mateix.

Sempre serà necessari aportar les següents imatges:

– Foto de la mercaderia danyada en la seva totalitat: La foto ha de mostrat la totalitat del dany i no sols un detall. Si el dany no és perceptible en una foto general, serà necessari afegir una imatge més del producte on es mostri el mateix. En cas que hi hagi més d’un article danyat, realitzar foto agrupant tots els articles en la mateixa imatge.

– Imatge de l’embalatge exterior, incloent etiqueta de l’empresa de transport: la foto ha de mostrar que l’enviament s’ha realitzat amb l’empresa de transport i que la reclamació correspon a l’enviament contractat. Sol·licitem que la imatge sigui presa a certa distància on l’etiqueta de l’enviament sigui visible.

– Foto de la mercaderia amb l’embalatge interior: la foto ha de mostrar que l’embalatge ha protegit el contingut durant el transport. Sol·licitem una imatge de la mercaderia danyada col·locada a dins de l’embalatge, tal i com ha arribat a destí de forma original.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt