Cervesa Artesana Guineu Latitud 41

Latitud 41

2,40

Lager suau, fresca, amb poc llúpol que deixa el protagonisme als malts i al llevat. Aquests, combinats, donen notes de brioix i crosta de pa. El puntet dolç del malt Carapils i el puntet cítric del llúpol en aroma fan d’aquesta lager una cervesa apta per a tots els públics.

Però què és una cervesa estil lager?

La cervesa lager es caracteritza pel procés de fermentació. Aquest es produeix a baixa temperatura per un període de tres o més setmanes. El nom prové d’una antiga costum dels cervesers bavaresos, que emmagatzemaven (en alemany lagern) la cervesa en subterranis i coves. D’aquesta manera s’obté una cervesa més clara, amb més sabor per consumir a menor temperatura que altres tipus de cervesa.

MALTS

Premium Pils, CaraPils

LLÚPOLS

Willamette, Mount Hood

LLEVAT

Diamond Lager (Munich Lager)

Moment idoni perquè la gaudeixis

Latitud 41 és ideal per obrir boca, per satisfer la set del migdia. Es tracta d’una cervesa lleugera i apta per consumir en dejuni.

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

Got Pilsner. Estret de baix i més ampla a la part de dalt. El got pilsner permet mantenir l’escuma de la cervesa i apreciar-ne bé tots els aromes. Tot i que hi ha varies mides de Pilsner, aquest no té tanta capacitat com la gerra o la pinta.

La Gerra ofereix capacitat! Però no només això; la gerra manté la temperatura de la cervesa gràcies al gruix del vidre, i al fet que l’agafes per la nansa. Et permet brindar amb entusiasme sense patir perquè es trenqui, lo qual sempre és d’agrair. La gerra està molt integrada a Estats Units i Alemanya!

El Got Pinta o Shaker és segurament el got més comú i conegut, així com també el més polivalent, tot i que és més recomanable per cerveses lleugeres. Permet la formació d’escuma i al ser ampla evita que les mans escalfin la cervesa de manera excessiva.

Caixa 12 x 33 cl+ Keykeg 30L+ pack guineu roja

Comparteix-la!

Scroll to Top