Ingredients - Cervesa Guineu

Ingredients

La diferència entre aconseguir una cervesa, o una molt bona cervesa no només està en la qualitat i origen dels nostres ingredients, sinó en com els tractem!

De cerveses n’hi ha moltes i ben variades. De fet, la cervesa és possible a partir dels seus ingredients principals: L’aigua, el llúpol, la malta i el llevat!

Però l’elecció minuciosa i el tractament d’aquests elements, la infinitat d’elements addicionals naturals que incorporem, i el fet que no pasteuritzem ni incloem conservants ni additius artificials, marquen la diferència permetent crear una diversitat infinita de receptes per fer que cada cervesa sigui única. Li atorguem una personalitat pròpia!

L'aigua

Present en més d’un 90% a la cervesa, moltes vegades és menystinguda per qui en desconeix la seva importància per aconseguir un producte excel·lent. No s’hi val qualsevol aigua! Ja que bona part del sabor de la cervesa ve donat per l’aigua i com aquesta ha estat tractada. És per això que la història de la cervesa ha transcorregut vora els rius.

La malta

La malta, no són els cereals; sinó el resultat d’haver-los maltejat. I això què vol dir? Doncs que fem germinar els cereals en aigua i posteriorment els escalfem al forn de manera que alliberen un sucre anomenat malta. La malta aporta el color, el cos i la graduació de la cervesa!

El llúpol

El llúpol prové de l’època romana. En llatí seria humulus (terra) lupulus (llop) segurament pel seu caràcter salvatge. Potser l’has vist i olorat a les vores d’alguns rius; ja que el seu hàbitat natural i salvatge són les zones humides. La flor femenina, també anomenada con, és la que conté la llupolina. Es tracta d’un polsim groguenc que és el responsable d’aportar gust, aroma i amargor a la cervesa. Existeixen una gran varietat de llúpols, i aquests tenen un gran poder anti bacterià!

El llevat

El llevat de cervesa és un fong microscòpic, Aquest té la missió de transformar el sucre extret de les maltes en alcohol i diòxid de carbó.

Hi ha dos grans tipus de llevat: els d’alta fermentació (Ale), i els de baixa fermentació (Lager). Dins d’aquests dos grups hi ha una gran varietat de llevats que fan possible la diversitat de cerveses que et podem oferir.

Ingredients addicionals

Aques és un altre dels punts diferencials de la nostra cervesa, que ens aporten la possibilitat, junt a la innovació i enginy de la nostra mestra cervesera, de poder oferir-te una gran varietat de matisos, aromes i sabors. Fruites, herbes i plantes de tota classe són alguns d’aquests elements que ajuden a marcar la diferència per aconseguir una personalitat pròpia!

Vols uns birra?

Doncs obre la nevera i serveix-te tu mateix@

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt