Cervesa artesana Guineu IPA Amarillo

IPA Amarillo

2,80

IPA d’estil americà, rossa, de cos lleuger i escuma cremosa, i de gust potent però equilibrat. La seva amargor és llarga i seca. Recepta amb 4 llúpols on destaca l’Amarillo, tant en sabor com en aroma.

Però què és una IPA (Indian Pale Ale)?

La IPA és una cervesa de tradició anglesa, rossa (Pale) i escumosa que s’obté mitjançant alta fermentació (Ale). El seu nom el trobem en el seu origen com a cervesa creada pels anglesos per adaptar-se durant la seva expansió comercial cap a la Índia. Per tal que la cervesa arribés en bones condicions després d’un llarg viatge, li van aportar més llúpol, que actua com a conservant natural. Això va fer que al mateix temps incrementés l’amargor. La influència Índia es nota per ser una varietat aromàtica, floral i especiada

I el llúpol Amarillo?

Aquest fou descobert a EEUU durant el s.XX, on creixia de manera salvatge. Es caracteritza per tenir un aroma de cítrics molt potent.

MALTS

Premium Pilsen, CaraPils, CaraMalt, Flaked Oat

LLÚPOLS (EBULLIDOR)

Columbus, Chinook, Citra, Amarillo

LLÚPOLS (DRY HOPPING)

Amarillo

LLEVAT

American Ale

Moment idoni per gaudir-la

Vermut canyeru, tarda d’amics, pre sopar d’alegria.

Temperatura de consum

7-10º

Tipus de got

La Copa Teku és comparable a cristalleries de alta gama. Recorda a una copa de vi però amb la característica que el volt de l’obertura és quadrat de manera estratègica per obligar a obrir la mandíbula i que la cervesa vagi a la part de darrera de la llengua on s’apreciaran els seus matisos.

La Teku és idònia per cerveses afruitades i àcides.

Caixa 12 x 33 cl+ Keykeg 30L+ pack guineu àrtica

Comparteix-la!

Scroll to Top