Nosaltres - Cervesa Guineu

Nosaltres

Guineu és una actitud i una manera de viure que ens allunya dels estàndards i dels convencionalismes.

En cada una de les nostres birres volem compartir amb tu un tros d’aquest esperit lliure!

Xiqui Martin. El Xiqui és qui s’encarrega que la cervesa, un cop produïda, pugui sortir per la porta. L’envasat i gestió de producte final és clau per a que arribi correctament a les teves mans!

1 of 5

Enric Comallonga. L’Enric fa possible que cada una de les nostres Guineu compti amb un disseny d’etiquetatge tant poc convencional!

2 of 5

Barbara. L’Edu, com a cerveser, s’encarrega de gran part de la labor a l’obrador i al celler. Una peça bàsica per a que els Dry Hops vagin ben servits!

3 of 5

Pol. El Pol s’encarrega de gestionar a nivell comercial les comptes nacionals i estatals. Sempre transmet la il·lusió que porta dins!

4 of 5

Jordi Martínez. El Jordi gestiona l’equip i la fàbrica, i gràcies a ell tots anem a l’una perquè d’inici a fi tot vagi rodat!

5 of 5

L’equip

Guineu el formem un grup de gent diversa, jove, informal, amb el punt just d’equilibri entre innocència, rebel·lia i atreviment. Això fa que a vegades nadem contracorrent per aconseguir allò que volem. Hem trobat en la cervesa artesana un punt de trobada en comú. La nostra feina s’ha convertit en la nostra passió, en un hobby compartit que treballem i gaudim en equip, aconseguint que el nostre dia a dia no comenci o acabi quan entrem o sortim de la feina!

Guineu és la nostra manera de viure, és la nostra actitud davant la vida que es tradueix en alegria i felicitat compartida, en encarar les adversitats des de la positivitat i l’optimisme per veure el got mig ple en comptes de mig buit. Sempre des del respecte i solidaritat reivindiquem que l’esperit ha de ser lliure!

Guineu és començar el dia amb empenta i acabar-lo orgullós dels moments compartits!

Ens divertim treballant, i treballem divertits i això es nota dins i fora! Perquè la felicitat és un imán que atrau més felicitat! I aquesta és la nostra actitud!

La nostra raó de ser

La nostra raó de ser és elaborar la millor cervesa per tu! perquè sabem que, com nosaltres, busques explorar, experimentar i descobrir gustos diversos i de moltes intensitats.

Pensem i treballem cada una de les nostres cerveses conjuntament, aportant cadascú de nosaltres la nostra experiència Perquè quan pensem en una nova cervesa estem pensant en com et sorprendrà, en com la gaudiràs, en tots els matisos que assaboriràs i el bon rotllo que t’aportarà. I ho pensem així perquè nosaltres també ho vivim així.

Perquè hi creiem!

Cervesa bona, de qualitat i Km 0 moltes artesanes te la poden oferir, però nosaltres anem un pas més enllà per sumar a tots aquests atributs la possibilitat d’experimentar nous sabors i noves experiències cada mes! Perquè sabem que això és el que tu busques. I nosaltres t’ho podem oferir.

Orígens

Els nostres orígens ens situen a l’any 2006 com a una petita empresa ubicada a Valls de Torroella (Bages) on fabricàvem maquinària per elaborar cervesa; i des del 2008 i en el present elaborem la nostra pròpia i la d’altres micro cerveseries que ens ho demanen. Ho hem viscut i palpat de soca-rel i això marca la passió que hi dediquem.

Perquè ens diem Guineu?

Doncs perquè a banda de ser un animal molt arrelat als nostres boscos, ens sentim identificats amb el seu punt atrevit i picaresc. Perquè cuida als seus però al mateix temps és una ànima lliure. Perquè és d’aquí i de tot arreu. Perquè és diürn i és nocturn. És un animal de món, com nosaltres!

Vols uns birra?

Doncs obre la nevera i serveix-te tu mateix@

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt