Guineu per als teus clients - Cervesa Guineu

Guineu per als teus clients

Tens un local, un bar o una botiga i vols que els teus incondicionals puguin gaudir d’una Guineu?

CERVESES ÚNIQUES

Cada vegada són més els que van al teu establiment i busquen novetats! Nosaltres te les podem oferir perquè produïm més de 40 cerveses noves cada any per sorprendre i aportar noves sensacions permanentment.

A Guineu t’oferim una cervesa única per cada moment del dia de manera que el teu client, el nostre client, no s’avorrirà mai de prendre el mateix! La varietat, la sorpresa i l’experimentació està garantida.

Tens un restaurant i vols ampliar la teva oferta de maridatge?

L’artesana ha estat capaç d’atraure a molta gent que abans no havien estat consumidors de cervesa, i que s’han sentit captivats per la gran diversitat de nous sabors que aquesta ofereix. Si a aquest fet li sumem que un 38% del consumidor de cervesa industrial també consumeix artesana. I que un 15% de la població espanyola n’és adepta potser val la pena plantejar-se la següent pregunta:

Perquè una carta de restaurant ofereix una gran varietat de vins i en canvi no inclou una gran varietat de cerveses entre les quals poder escollir?

A Guineu t’oferim una carta de cerveses que t’ofereix el maridatge perfecte per ressaltar les teves elaboracions culinàries, al mateix temps que ofereix una alternativa al vi o cava per acompanyar als teus clients durant tot el recorregut d’un bon àpat.

La cervesa idònia per obrir boca, la que marida perfectament amb un primer, amb un segon i les especials per acompanyar un bon postre.

Contacta amb nosaltres

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt