Far West [ DIPA ] - Cervesa Guineu

Far West [ DIPA ]

4,20 IVA incl.

馃嵒De color ataronjat y aparen莽a terbola, amb espuma densa i persistent, trobem aromes a fruites d’贸s i tocs citrics, en boca, amb un pas agradable, ofereix un final sec i persistent.

FAR WEST

Malta: Extra Pale Ale, Malted oat.

Ll煤pol: Magnum, mosaic, simcoe, cascade,

Dry Hop: mosaic, citra, simcoe

Llevat: Verdant IPA

 

Moment idoni per gaudir-la

FAR WEST 茅s una bona companya per gaudir dels dies de calor!

Temperatura de consum

7-10潞

Tipus de got

La copa c谩liz 茅s id貌nia per les cerveses afruitades. Compta amb una obertura ampla i 茅s de vidre gruixut, lo qual li atorga un cert pes. La seva forma i obertura la fan ideal perqu猫 en puguis apreciar la seva tonalitat i aromes.

Descompte per volum a partir de 12 articles. Escull els que vulguis!

ENVIAMENT

Enviaments a zona peninsular: Espanya (Gratis a partir de 12 articles).

Enviament a domicili en aproximadament 72 hores h脿bils a partir de la confirmaci贸 de la comanda, via mail.

Per enviaments a les illes Balears i Can脿ries, contactar a聽info@cervesaguineu.com

CANVI

Aquest producte no admet canvis

DEVOLUCIONS

Les devolucions de comandes degut a producte en mal estat, o necessitar la substituci贸 del mateix, s鈥檋aur脿 de sol路licitar via mail, indicant el n煤mero de comanda.

E-mail:聽info@cervesaguineu.com

En trets generals, detallem a continuaci贸 les causes de devoluci贸 de comandes o producte segons legislaci贸 vigent:

– Devoluci贸 per defectes produ茂ts durant el transport o error en el transcurs de l鈥檈nviament:

Si en el moment de l鈥檈ntrega s鈥檃precia de forma visible i clara que un dels productes disposa de defectes provocats per danys en el transport, o s鈥檃precia, en la mateixa manera, un error en la mercaderia rebuda, el client ho haur脿 de comunicar a Cervesa Guineu (mitjan莽ant correu electr貌nic) en el transcurs de les 24h seg眉ents a la recepci贸 de la comanda per poder instar la devoluci贸 del producte o productes afectats i conjuntament la substituci贸 per un de nou o reemborsament del preu pagat per el mateix.

Sempre ser脿 necessari aportar les seg眉ents imatges:

– Foto de la mercaderia danyada en la seva totalitat: La foto ha de mostrat la totalitat del dany i no sols un detall. Si el dany no 茅s perceptible en una foto general, ser脿 necessari afegir una imatge m茅s del producte on es mostri el mateix. En cas que hi hagi m茅s d鈥檜n article danyat, realitzar foto agrupant tots els articles en la mateixa imatge.

– Imatge de l鈥檈mbalatge exterior, incloent etiqueta de l鈥檈mpresa de transport: la foto ha de mostrar que l鈥檈nviament s鈥檋a realitzat amb l鈥檈mpresa de transport i que la reclamaci贸 correspon a l鈥檈nviament contractat. Sol路licitem que la imatge sigui presa a certa dist脿ncia on l鈥檈tiqueta de l鈥檈nviament sigui visible.

– Foto de la mercaderia amb l鈥檈mbalatge interior: la foto ha de mostrar que l鈥檈mbalatge ha protegit el contingut durant el transport. Sol路licitem una imatge de la mercaderia danyada col路locada a dins de l鈥檈mbalatge, tal i com ha arribat a dest铆 de forma original.

Comparteix-la!

Shopping Cart
Scroll to Top