Deep Galaxy - Cervesa Guineu

Deep Galaxy

5,08 IVA incl.

La IPA és una cervesa de tradició anglesa, rossa (Pale) i escumosa que s’obté mitjançant alta fermentació (Ale).

Però què és una cervesa Doble IPA?

La IPA és una cervesa de tradició anglesa, rossa (Pale) i escumosa que s’obté mitjançant alta fermentació (Ale). El seu nom el trobem en el seu origen com a cervesa creada pels anglesos per adaptar-se durant la seva expansió comercial cap a la Índia. Per tal que la cervesa arribés en bones condicions després d’un llarg viatge, li van aportar més llúpol, que actua com a conservant natural. Això va fer que al mateix temps incrementés l’amargor. La influència Índia es nota per ser una varietat aromàtica, floral i especiada

La Doble IPA (DIPA) té els seus orígens al 1992 a EEUU, i més concretament a una cerveseria artesanal de California. És el resultat de la cerca constant dels americans per satisfer el paladar dels amants del llúpol. La paraula Doble o Imperial ens indica que hi ha més presència de llúpol, i per tant que és una versió més intensa de IPA (amb més de 60 IBU). Les Doble IPA solen tenir gustos afruitats, florals i cítrics.

MALTS

Best Pale, Malted Oats, Wheat Malt & Malted Oats

LLÚPOLS

Galaxy, Mosaic, Simcoe & Ahtanum

LLEVAT

Llevat Verdant

Moment idoni perquè la gaudeixis

La Deep Galaxy és la companya ideal per acompanyar un primer plat i sobre tot un àpat moderadament picant o especiat, ja que el llúpol ressalta el sabor picant, i el picant ressalta l’amargor del llúpol.

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

La copa cáliz compta amb una obertura ampla i és de vidre gruixut, lo qual li atorga un cert pes. La seva forma i obertura la fan ideal perquè en puguis apreciar la seva tonalitat i aromes.

La Copa Snifters; per molts és desconeguda dins el món de la cervesa ja que sembla més pròpia del conyac o semblant a la copa de vi. Però és una copa idònia per les cerveses imperials; i si la proves, et recomanem que no la omplis fins dalt de tot; ja que així n’apreciaràs millor els matisos. La seva forma particular permet que els elements volàtils girin i es barregin; i això et permet assaborir-los en el seu conjunt.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt