Wild Chestnut [ Sour Barrel Aged] - Cervesa Guineu

Wild Chestnut [ Sour Barrel Aged]

6,05 IVA incl.

Cervesa elaborada amb blend de most de raïm del Pla de Bages (sense fermentar, cosa que significa que tots els sabors propis d’aquest raïm els pots trobar a la cervesa) + pell de raïm Picapoll + most de cervesa + 26 mesos en barril de Chestnut (castany) que van donar com a resultat una cervesa de color ataronjat amb una lleu terbolesa i bona formació d’escuma.

Amb una acidesa prominent que pren el control del paladar per obrir pas a les notes dolces del raïm acompanyades d’una subtil nota a cuir pròpia del barril. Per finalitzar, seca convidant a beure un altre glop.

Ideal per acompanyar peixos i marisc.

Moment idoni per gaudir-la

Cervesa de fermentació mixta de la que n’hem envasat únicament 621 ampolles. Es tracta d’una cervesa dorada, amb poc carboni, per buscar emfatitzar totes les notes que hi podem trobar en gust i aroma. En nas doncs, hi podem trobar les notes de la bota de castanyer en la que ha estat fermentant. En boca, hi notarem el lactobacilus en una cervesa fresca, suau i de cos lleuger.

Temperatura de consum

4,5-10º

Tipus de got

La Copa Snifters; és segurament per molts desconeguda dins el món de la cervesa ja que sembla més pròpia del conyac o semblant a la copa de vi. Però és una copa idònia per les cerveses imperials; i si la proves, et recomanem que no la omplis fins dalt de tot; ja que així n’apreciaràs millor els matisos. La seva forma particular permet que els elements volàtils girin i es barregin; i això et permet assaborir-los en el seu conjunt.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt