Passion Fruit Cheese Cake Velvet - Cervesa Guineu
PassionGuineu Fruit Cheese Cake Velvet

Passion Fruit Cheese Cake Velvet

En col·laboració amb La Quince. Cervesa negra amb cos que recorda el pastís de formatge, amb maracujà. En aroma, hi trobarem notes pronunciades a la fruita i al pastís. En boca, després d’un glop de vellut i presència afruitada, aquesta cervesa serà refrescant al mateix temps que intensa.

Però què és una cervesa Dessert Stout?

La Stout és una cervesa molt torrada i d’aquí el seu color quasi negre, escuma densa, tocs de cafè i cacao i un final amarg aportat per les maltes. Conté alta graduació, normalment entre 6% i 12% tot i que n’hi ha de més lleugeres. Pertany a la família de les Ale (alta fermentació).

El seu origen el trobem al s.XVIII a Anglaterra, que és quan va néixer la cervesa porter; una cervesa negra més potent que les existents a l’època. El nom de porter ve dels carregadors del port; i la idea de la recepta prové d’un cantiner que va barrejar varis tipus de cervesa. Fou posteriorment quan varies cerveseres van afegir-hi més ingredients, que aquesta va derivar en una stout. Per tant podem dir que una stout és una versió més forta d’una porter.

I pel que fa a Dessert o també anomenades Pastry, vol dir que inclou ingredients a la recepta que li aporten dolçor. Les Pastry solen tenir alta graduació, amb un pas per boca espès i vellutat. Si tirem de creativitat podem obtenir cerveses de molts sabors dolços.

MALTS

Extra Pale, Special W, Roasted Barley, CaraWheat, Flaked Oat

LLÚPOLS

Chinook

LLEVAT

California Ale

Moment idoni perquè la gaudeixis

La Passion Fruit Cheese Cake Velvet t’acompanyarà en el moment dolç del dia, com a postre o per complementar un postre dolç o un bon pastís de formatge.

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

Et recomanem la Copa Snifters; segurament per molts desconeguda dins el món de la cervesa ja que sembla més pròpia del conyac o semblant a la copa de vi. Però és una copa idònia per les cerveses imperials; i si la proves, et recomanem que no la omplis fins dalt de tot; ja que així n’apreciaràs millor els matisos. La seva forma particular permet que els elements volàtils girin i es barregin; i això et permet assaborir-los en el seu conjunt.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt