Blatdesac [ Weisse ] - Cervesa Guineu
Cervesa artesana Guineu Blatdesac

Blatdesac [ Weisse ]

2,75 IVA incl.

Cervesa clàssica de blat. Suau i amb el punt de dolçor característic d’aquest estil, així com les aromes de plàtan i clau d’espècia. Tèrbola, amb cos però fresca i lleugera per tal de que pugui acompanyar qualsevol àpat.

Però què és una cervesa weisse?

Els seus orígens estan a Bavera (Alemanya) i el seu nom ve donat per la tonalitat tirant a blanca que li dona la proporció predominant de malta de blat. Es tracta d’una cervesa lleugera i amb poca graduació molt apropiada per les èpoques més caloroses.

MALTS

Pils, Munich, Wheat, Malted Oat

LLÚPOLS

Galena, Willamette, Sorachi Ace

LLEVAT

California Ale

Moment idoni per gaudir-la

Et recomanem que la degustis durant una tarda tranquil·la o tot fent un maridatge amb chips com a vermut.

Temperatura de consum

10-12º

Tipus de got

Got de Blat (Weizen). Moltes vegades es confon amb el got Pilsner; però el weizen té més curvatures i major capacitat. Tal com el nom indica, és el got ideal per una weisse. Precisament la forma corbada de la part superior facilita que es mantingui l’escuma i amb ella puguem apreciar millor els aromes i sabors de la cervesa rossa.

Descompte per volum a partir de 12 articles. Escull els que vulguis!

ENVIAMENT

Enviaments a zona peninsular: Espanya (Gratis a partir de 12 articles).

Enviament a domicili en aproximadament 72 hores hàbils a partir de la confirmació de la comanda, via mail.

Per enviaments a les illes Balears i Canàries, contactar a info@cervesaguineu.com

CANVI

Aquest producte no admet canvis

DEVOLUCIONS

Les devolucions de comandes degut a producte en mal estat, o necessitar la substitució del mateix, s’haurà de sol·licitar via mail, indicant el número de comanda.

E-mail: info@cervesaguineu.com

En trets generals, detallem a continuació les causes de devolució de comandes o producte segons legislació vigent:

– Devolució per defectes produïts durant el transport o error en el transcurs de l’enviament:

Si en el moment de l’entrega s’aprecia de forma visible i clara que un dels productes disposa de defectes provocats per danys en el transport, o s’aprecia, en la mateixa manera, un error en la mercaderia rebuda, el client ho haurà de comunicar a Cervesa Guineu (mitjançant correu electrònic) en el transcurs de les 24h següents a la recepció de la comanda per poder instar la devolució del producte o productes afectats i conjuntament la substitució per un de nou o reemborsament del preu pagat per el mateix.

Sempre serà necessari aportar les següents imatges:

– Foto de la mercaderia danyada en la seva totalitat: La foto ha de mostrat la totalitat del dany i no sols un detall. Si el dany no és perceptible en una foto general, serà necessari afegir una imatge més del producte on es mostri el mateix. En cas que hi hagi més d’un article danyat, realitzar foto agrupant tots els articles en la mateixa imatge.

– Imatge de l’embalatge exterior, incloent etiqueta de l’empresa de transport: la foto ha de mostrar que l’enviament s’ha realitzat amb l’empresa de transport i que la reclamació correspon a l’enviament contractat. Sol·licitem que la imatge sigui presa a certa distància on l’etiqueta de l’enviament sigui visible.

– Foto de la mercaderia amb l’embalatge interior: la foto ha de mostrar que l’embalatge ha protegit el contingut durant el transport. Sol·licitem una imatge de la mercaderia danyada col·locada a dins de l’embalatge, tal i com ha arribat a destí de forma original.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt