Cervesa artesana Guineu Txiripa

Txiripa

2,65

La nostra IPA més introductòria, que aconsegueix un bon equilibri per la seva lleugeresa i amargor subtil. Amb un final sec acompanyat d’un puntet cítric hi notem, també, el toc lleuger i afruitat del Simcoe.

Però què és una American IPA (Indian Pale Ale)?

Per entendre què és una American IPA hem de conèixer què és una IPA. Es tracta d’una cervesa de tradició anglesa, rossa i escumosa. El seu nom el trobem en el seu origen com a cervesa creada pels anglesos per adaptar-se durant la seva expansió comercial cap a la Índia. Per tal que la cervesa arribés en bones condicions després d’un llarg viatge, li van aportar més llúpol, que actua com a conservant natural. Això va fer que al mateix temps incrementés l’amargor. La influència Índia es nota per ser una varietat aromàtica, floral i especiada.

Així doncs l’American IPA es tracta de la versió americana de la clàssica IPA britànica. Els cervesers americans van treballar els llúpols amb aromes més cítrics i florals, i tocs de resina.

MALTS

Pale Ale, Carahell

LLÚPOLS (EBULLIDOR)

Simcoe, Columbus, Summit, Willamette, Cascade

LLÚPOLS

(DRY HOPPING) Willamette, Cascade

LLEVAT

California Al

Moment idoni per gaudir-la

La Txiripa la pots assavorir abans de sopar o per hidratar-te tornant de fer esport.

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

El Got Pinta o Shaker és segurament el got més comú i conegut, així com també el més polivalent, tot i que és més recomanable per cerveses lleugeres. Permet la formació d’escuma i al ser ampla evita que les mans escalfin la cervesa de manera excessiva.

Caixa 12 x 33 cl+ Keykeg 30L+ pack guineu roja

Comparteix-la!

Scroll to Top