Cervesa artesana Guineu Ètika

Ètika

2,60

Una American Pale Ale suau, però molt aromàtica. Es tracta d’una cervesa de glop llarg, amb presència de llúpol al principi, i un final molt fi amb extra de llúpol.

Ètika és la nostra cervesa més solidària que neix de la col·laboració amb AMPANS (fundació que treballa per la integració de persones amb discapacitats intel·lectuals) i amb la voluntat de fer ressò de la tasca que porta a terme aquesta entitat.

L’etiqueta ha estat il·lustrada al taller L’Art de viure, on hi participen usuaris d’AMPANS que volen desenvolupar la seva creativitat; i el resultat ha estat una etiqueta amb diversos colors que simbolitzen la diversitat, i amb una tipografia feta a ma que li aporta el caràcter artesanal i únic.

Però què és DH o Dry Hopping?

El Dry Hopping és una tècnica que s’utilitza per aportar major aroma i intensitat a la cervesa sense incrementar l’amargor; i que es tracta d’afegir llúpol sec a la cervesa ja elaborada i fermentada; ja que els llúpols perden part dels seus aromes durant el procés d’ebullició de la cervesa.

I l’American Pale Ale?

Per entendre-ho cal situar-nos a Burton (Anglaterra)on els mestres cervesers buscaven una cervesa més pàl·lida i consistent. Com a resultat en va sorgir una cervesa, La Pale Ale, també anomenada bitter,que s’obté mitjançant alta fermentació (Ale). Es tracta d’una cervesa fàcil de beure per la seva baixa densitat, amb un grau d’amargor mig i alt, color clar (Pale), amb aroma a malta, i amb un gust entre dolç i moderadament afruitat.

Doncs l’American Pale Ale és l’adaptació americana de la Pale Ale Britànica amb un extra de llúpol. suau, lleugera, amb poc cos, amb un punt sec i molt aromàtica. Pensada per fer passar la set i refrescar.

MALTS

Premium Pils, Cara Pils

LLÚPOLS

Willamette, Mount Hood

LLEVAT

Diamond Lager (Munich Lager)

Moment idoni per gaudir-la

Es tracta d’una cervesa molt versàtil, ideal per obrir boca, per satisfer la set del migdia, per gaudir fent el vermut, per assaborir durant la tarda-vespre i no parar de beure’n! – L’Ètika és apta per beure-la en dejuni.

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

El Got Pinta o Shaker és segurament el got més comú i conegut, així com també el més polivalent, tot i que és més recomanable per cerveses lleugeres. Permet la formació d’escuma i al ser ampla evita que les mans escalfin la cervesa de manera excessiva.

Caixa 12 x 33 cl+ pack guineu roja + pack guineu àrtica

Comparteix-la!

Scroll to Top