Pack Latitud 41 [Lager Pils] - Cervesa Guineu

Pack Latitud 41 [Lager Pils]

El preu original era: 20,81€.El preu actual és: 15,61€. IVA incl.

PACK X 8

Lager suau, fresca, amb poc llúpol que deixa el protagonisme als malts i al llevat. Aquests, combinats, donen notes de brioix i crosta de pa. El puntet dolç del malt Carapils i el puntet cítric del llúpol en aroma fan d’aquesta lager una cervesa apta per a tots els públics.

Però què és una cervesa estil lager?

La cervesa lager es caracteritza pel procés de fermentació. Aquest es produeix a baixa temperatura per un període de tres o més setmanes. El nom prové d’una antiga costum dels cervesers bavaresos, que emmagatzemaven (en alemany lagern) la cervesa en subterranis i coves. D’aquesta manera s’obté una cervesa més clara, amb més sabor per consumir a menor temperatura que altres tipus de cervesa.

MALTS

Premium Pils, CaraPils

LLÚPOLS

Willamette, Mount Hood

LLEVAT

Diamond Lager (Munich Lager)

Moment idoni perquè la gaudeixis

Latitud 41 és ideal per obrir boca, per satisfer la set del migdia. Es tracta d’una cervesa lleugera i apta per consumir en dejuni.

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

Got Pilsner. Estret de baix i més ampla a la part de dalt. El got pilsner permet mantenir l’escuma de la cervesa i apreciar-ne bé tots els aromes. Tot i que hi ha varies mides de Pilsner, aquest no té tanta capacitat com la gerra o la pinta.

La Gerra ofereix capacitat! Però no només això; la gerra manté la temperatura de la cervesa gràcies al gruix del vidre, i al fet que l’agafes per la nansa. Et permet brindar amb entusiasme sense patir perquè es trenqui, lo qual sempre és d’agrair. La gerra està molt integrada a Estats Units i Alemanya!

El Got Pinta o Shaker és segurament el got més comú i conegut, així com també el més polivalent, tot i que és més recomanable per cerveses lleugeres. Permet la formació d’escuma i al ser ampla evita que les mans escalfin la cervesa de manera excessiva.

Descompte per volum a partir de 12 articles. Escull els que vulguis!

ENVIAMENT

Enviaments a zona peninsular: Espanya (Gratis a partir de 12 articles).

Enviament a domicili en aproximadament 72 hores hàbils a partir de la confirmació de la comanda, via mail.

Per enviaments a les illes Balears i Canàries, contactar a info@cervesaguineu.com

CANVI

Aquest producte no admet canvis

DEVOLUCIONS

Les devolucions de comandes degut a producte en mal estat, o necessitar la substitució del mateix, s’haurà de sol·licitar via mail, indicant el número de comanda.

E-mail: info@cervesaguineu.com

En trets generals, detallem a continuació les causes de devolució de comandes o producte segons legislació vigent:

– Devolució per defectes produïts durant el transport o error en el transcurs de l’enviament:

Si en el moment de l’entrega s’aprecia de forma visible i clara que un dels productes disposa de defectes provocats per danys en el transport, o s’aprecia, en la mateixa manera, un error en la mercaderia rebuda, el client ho haurà de comunicar a Cervesa Guineu (mitjançant correu electrònic) en el transcurs de les 24h següents a la recepció de la comanda per poder instar la devolució del producte o productes afectats i conjuntament la substitució per un de nou o reemborsament del preu pagat per el mateix.

Sempre serà necessari aportar les següents imatges:

– Foto de la mercaderia danyada en la seva totalitat: La foto ha de mostrat la totalitat del dany i no sols un detall. Si el dany no és perceptible en una foto general, serà necessari afegir una imatge més del producte on es mostri el mateix. En cas que hi hagi més d’un article danyat, realitzar foto agrupant tots els articles en la mateixa imatge.

– Imatge de l’embalatge exterior, incloent etiqueta de l’empresa de transport: la foto ha de mostrar que l’enviament s’ha realitzat amb l’empresa de transport i que la reclamació correspon a l’enviament contractat. Sol·licitem que la imatge sigui presa a certa distància on l’etiqueta de l’enviament sigui visible.

– Foto de la mercaderia amb l’embalatge interior: la foto ha de mostrar que l’embalatge ha protegit el contingut durant el transport. Sol·licitem una imatge de la mercaderia danyada col·locada a dins de l’embalatge, tal i com ha arribat a destí de forma original.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt