Cervesa artesana Guineu Montserrat

Montserrat

2,65

Cervesa negra amb un primer tast gairebé dolç, seguit de certa frescor combinada amb tocs de cacau amarg i regalèssia. Una stout lleugera per gaudir-ne a qualsevol hora.

Però què és una Stout?

La Stout és una cervesa molt torrada i d’aquí el seu color quasi negre, escuma densa, tocs de cafè i cacao i un final amarg aportat per les maltes. Conté alta graduació, normalment entre 6% i 12% tot i que n’hi ha de més lleugeres. Pertany a la família de les Ale (alta fermentació).

El seu origen el trobem al s.XVIII a Anglaterra, que és quan va néixer la cervesa porter; una cervesa negra més potent que les existents a l’època. El nom de porter ve dels carregadors del port; i la idea de la recepta prové d’un cantiner que va barrejar varis tipus de cervesa. Fou posteriorment quan varies cerveseres van afegir-hi més ingredients, que aquesta va derivar en una stout. Per tant podem dir que una stout és una versió més forta d’una porter.

MALTS

Premim Pilsen, Dark Munic, CaraHell, Crystal150, Chocolate, Flaked Wheat & Flaked Oat

LLÚPOLS

Tomahawk, Chinook & Cascade

LLEVAT

American Ale

Moment idoni per gaudir-la

La Montserrat la pots gaudir a mitja tarda d’hivern, o al capvespre de primavera. És una cervesa per gaudir pausadament, sense pressa.

Temperatura de consum: 10-12º
Tipus de got

El Got Pinta o Shaker és segurament el got més comú i conegut, així com també el més polivalent, tot i que és més recomanable per cerveses lleugeres, és una bona opció per assaborir una Montserrat per ser lleugera dins les stout. Permet la formació d’escuma i al ser ampla evita que les mans escalfin la cervesa de manera excessiva.

Caixa 12 x 33 cl+ Keykeg 20L+ pack guineu roja

Comparteix-la!

Scroll to Top