Choco & Vanilla Black Velvet [Milk Stout] - Cervesa Guineu

Choco & Vanilla Black Velvet [Milk Stout]

4,60 IVA incl.

Milk Stout amb afegit de cacau, lactosa i vainilla. Cervesa amb cos ple i sedosa. En aroma, destaquen les notes a vainilla que, alhora, es repeteixen en boca amb un agradable complement de cacau i notes dolces provinents de la lactosa. Finalitzant, en primer lloc dolç, per després donar pas a l’amargor del cacau i les maltes. Amb un retro gust al qual se suma una agradable calor alcohòlica sostinguda per les maltes torrefactes. Sens dubte, una nova GRAN col·laboració amb els nostres amics Rapaces de La Quince!

MALTS

Extra Pale, Special W, Chocolate, Roasted Barley & Flaked Oat

LLÚPOLS

Chinook

LLEVAT

California Ale

TOPPING

Cacao, Lactosa & Vainilla

Moment idoni perquè la gaudeixis

La Choco & Vanilla Black Velvet és ideal per una tarda de tardor-hivern vora el foc, un vespre compartit amb amics, o una nit de lectura en solitari

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

La Copa Tulipa és idònia per cerveses potents ja que la seva forma de tulipa permet atrapar i mantenir la corona d’escuma, i amb ella els matisos i aromes del llúpol. La part superior s’obre de tal manera que els llavis s’hi adapten per poder assaborir-la com mereix.

La Copa Snifters és segurament per molts desconeguda dins el món de la cervesa ja que sembla més pròpia del conyac o semblant a la copa de vi. Però és una copa idònia per les cerveses imperials; i si la proves, et recomanem que no la omplis fins dalt de tot; ja que així n’apreciaràs millor els matisos. La seva forma particular permet que els elements volàtils girin i es barregin; i això et permet assaborir-los en el seu conjunt.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt