Cervesa artesana Guineu Jack the Ripa

Jack the Ripa

2,80

De color coure intens, amb una base maltosa que no treu protagonisme als llúpols que porta. La seva aroma és afruitada i té un sabor llarg i intens. Una IPA Real!!

Però què és una IPA (Indian Pale Ale)?

La IPA és una cervesa de tradició anglesa, rossa (Pale) i escumosa que s’obté mitjançant alta fermentació (Ale). El seu nom el trobem en el seu origen com a cervesa creada pels anglesos per adaptar-se durant la seva expansió comercial cap a la Índia. Per tal que la cervesa arribés en bones condicions després d’un llarg viatge, li van aportar més llúpol, que actua com a conservant natural. Això va fer que al mateix temps incrementés l’amargor. La influència Índia es nota per ser una varietat aromàtica, floral i especiada

MALTS

Premium Pilsen, Crystal150

LLÚPOLS

Centennial, Mosaic, Columbus

LLEVAT

American Ale

Moment idoni per gaudir-la

Ideal com a vermut acompanyada d’unes olives, per assaborir-la una tarda qualsevol, o com a entrada d’un sopar amb cara i ulls!

Temperatura de consum

7-10º

Tipus de got

El vas Spiegelau va ser dissenyat i creat per una empresa de vidre alemana pensat exclusivament per les IPA, i que aquestes t’ofereixin tots els seus sabors. Compta amb una base estreta que permet conservar la temperatura, i a la part superior s’obre amb una forma arrodonida per tal que els llúpols s’hi concentrin y els assaboreixis en boca.

Caixa 12 x 33 cl+ Keykeg 30L+ pack guineu àrtica

Comparteix-la!

Scroll to Top