Cervesa artesana Guineu Oso Bru

Forest Bru

3,94

Cold IPA, col·laboració amb Oso Brew Co. Cervesa d’estil Cold IPA, de nova creació als EUA. Una cervesa seca, d’aspecte pàl·lid, treballada a baixa temperatura a l’estil Lager. Amb Bru-1 i Mosaic, trobarem notes afruitades i tropicals en aquesta cervesa amb poc cos i lleugera!

Però què és una cervesa Cold IPA?

Doncs es tracta del darrer invent que prové d’EEUU. Concretament de Portland, i que sorgeix de la col.laboració entre dues cerveseres.
Per entrar en context, la IPA és una cervesa de tradició anglesa, rossa (Pale) i escumosa, i d’alta fermentació (Ale). El seu nom el trobem en el seu origen com a cervesa creada pels anglesos per adaptar-se durant la seva expansió comercial cap a la Índia al s.XVII. És per això que destaca per ser una varietat aromàtica, floral i especiada.

La cervesa lager es caracteritza pel procés de fermentació. Aquest es produeix a baixa temperatura per un període de tres o més setmanes. El nom prové d’una antiga costum dels cervesers bavaresos, que emmagatzemaven (en alemany lagern) la cervesa en subterranis i coves. D’aquesta manera s’obté una cervesa més clara, amb més sabor per consumir a menor temperatura que altres tipus de cervesa.

La Cold IPA es pot dir que és un híbrid entre una IPA i una lager. És una cervesa amb alta graduació i amargor però amb un pas per boca sec i de glop llarg. És més fresca i lleugera però amb molt sabor.

MALTS

Finest Lager, Wheat Malt, Dextrin

LLÚPOLS

BRU-1, Simcoe, Mosaic

LLEVAT

Fermentis DA-16

Moment idoni perquè la gaudeixis

La Forest Bru és idònia per apagar la set del migdia, per acompanyar un vermut d’olives i xips, o perquè la gaudeixis a mitja tarda de primavera o estiu. És ideal per dies calorosos.

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

El Got Pinta o Shaker és segurament el got més comú i conegut, així com també el més polivalent, tot i que és més recomanable per cerveses lleugeres. Permet la formació d’escuma i al ser ampla evita que les mans escalfin la cervesa de manera excessiva.

La Copa Teku és comparable a cristalleries de alta gama. Recorda a una copa de vi però amb la característica que el volt de l’obertura és quadrat de manera estratègica per obligar a obrir la mandíbula i que la cervesa vagi a la part de darrera de la llengua on s’apreciaran els seus matisos.
La Teku és idònia per cerveses afruitades i àcides.

El vas Spiegelau va ser dissenyat i creat per una empresa de vidre alemana pensat exclusivament per les IPA, i que aquestes t’ofereixin tots els seus sabors. Compta amb una base estreta que permet conservar la temperatura, i a la part superior s’obre amb una forma arrodonida per tal que els llúpols s’hi concentrin y els assaboreixis en boca.

Caixa 12 x 44 cl. + Keykeg 20l.

Comparteix-la!

Scroll to Top