Forest Bru - Cervesa Guineu
Cervesa artesana Guineu Oso Bru

Forest Bru

4,77 IVA incl.

Cold IPA, col·laboració amb Oso Brew Co. Cervesa d’estil Cold IPA, de nova creació als EUA. Una cervesa seca, d’aspecte pàl·lid, treballada a baixa temperatura a l’estil Lager. Amb Bru-1 i Mosaic, trobarem notes afruitades i tropicals en aquesta cervesa amb poc cos i lleugera!

Però què és una cervesa Cold IPA?

Doncs es tracta del darrer invent que prové d’EEUU. Concretament de Portland, i que sorgeix de la col.laboració entre dues cerveseres.
Per entrar en context, la IPA és una cervesa de tradició anglesa, rossa (Pale) i escumosa, i d’alta fermentació (Ale). El seu nom el trobem en el seu origen com a cervesa creada pels anglesos per adaptar-se durant la seva expansió comercial cap a la Índia al s.XVII. És per això que destaca per ser una varietat aromàtica, floral i especiada.

La cervesa lager es caracteritza pel procés de fermentació. Aquest es produeix a baixa temperatura per un període de tres o més setmanes. El nom prové d’una antiga costum dels cervesers bavaresos, que emmagatzemaven (en alemany lagern) la cervesa en subterranis i coves. D’aquesta manera s’obté una cervesa més clara, amb més sabor per consumir a menor temperatura que altres tipus de cervesa.

La Cold IPA es pot dir que és un híbrid entre una IPA i una lager. És una cervesa amb alta graduació i amargor però amb un pas per boca sec i de glop llarg. És més fresca i lleugera però amb molt sabor.

MALTS

Finest Lager, Wheat Malt, Dextrin

LLÚPOLS

BRU-1, Simcoe, Mosaic

LLEVAT

Fermentis DA-16

Moment idoni perquè la gaudeixis

La Forest Bru és idònia per apagar la set del migdia, per acompanyar un vermut d’olives i xips, o perquè la gaudeixis a mitja tarda de primavera o estiu. És ideal per dies calorosos.

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

El Got Pinta o Shaker és segurament el got més comú i conegut, així com també el més polivalent, tot i que és més recomanable per cerveses lleugeres. Permet la formació d’escuma i al ser ampla evita que les mans escalfin la cervesa de manera excessiva.

La Copa Teku és comparable a cristalleries de alta gama. Recorda a una copa de vi però amb la característica que el volt de l’obertura és quadrat de manera estratègica per obligar a obrir la mandíbula i que la cervesa vagi a la part de darrera de la llengua on s’apreciaran els seus matisos.
La Teku és idònia per cerveses afruitades i àcides.

El vas Spiegelau va ser dissenyat i creat per una empresa de vidre alemana pensat exclusivament per les IPA, i que aquestes t’ofereixin tots els seus sabors. Compta amb una base estreta que permet conservar la temperatura, i a la part superior s’obre amb una forma arrodonida per tal que els llúpols s’hi concentrin y els assaboreixis en boca.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt