Holy Coconut - Cervesa Guineu
Cervesa artesana Guineu Holy Coconut

Holy Coconut

4,66 IVA incl.

Cervesa negra amb un primer tast gairebé dolç, seguit de certa frescor combinada amb tocs de cacao amarg i regalèssia. A més, un punt subtil de coco en aroma i gust, la fa ben especial.

Però què és una cervesa Stout?

La Stout és una cervesa molt torrada i d’aquí el seu color quasi negre, escuma densa, tocs de cafè i cacao i un final amarg aportat per les maltes. Conté alta graduació, normalment entre 6% i 12% tot i que n’hi ha de més lleugeres. Pertany a la família de les Ale (alta fermentació).

El seu origen el trobem al s.XVIII a Anglaterra, que és quan va néixer la cervesa porter; una cervesa negra més potent que les existents a l’època. El nom de porter ve dels carregadors del port; i la idea de la recepta prové d’un cantiner que va barrejar varis tipus de cervesa. Fou posteriorment quan varies cerveseres van afegir-hi més ingredients, que aquesta va derivar en una stout. Per tant podem dir que una stout és una versió més forta d’una porter.

MALTS

Premium Pilsen, Dark Munic, Carahell, Chocolate, Flaked Wheat

LLÚPOLS

Tomahawk, Chinook i Cascade

LLEVAT

American Ale

Moment idoni perquè la gaudeixis

La Holy Coconut és la companya ideal en el teu moment dolç del dia, o per acompanyar un postre.

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

La Copa Snifters; per molts és desconeguda dins el món de la cervesa ja que sembla més pròpia del conyac o semblant a la copa de vi. Però és una copa idònia per les cerveses imperials; i si la proves, et recomanem que no la omplis fins dalt de tot; ja que així n’apreciaràs millor els matisos. La seva forma particular permet que els elements volàtils girin i es barregin; i això et permet assaborir-los en el seu conjunt.

El Got Pinta o Shaker és segurament el got més comú i conegut, així com també el més polivalent, tot i que és més recomanable per cerveses lleugeres, és una bona opció per assaborir una Holy Coconut per ser lleugera dins les stout. Permet la formació d’escuma i al ser ampla evita que les mans escalfin la cervesa de manera excessiva.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt