Less Drama More Hopes - Cervesa Guineu
Guineu Less drama more hopes

Less Drama More Hopes

4,77 IVA incl.

Cervesa tèrbola d’aroma afruitat, amb bé de llúpol al Dry Hop. D’aspecte ataronjat, en boca hi predomina un pas fi i gentil, amb una amargor molt equilibrada. En aroma, ens donarà notes afruitades, tropicals, amb un petita nota final a cítric. Com a curiositat, aquesta cervesa l’hem etiquetat amb una etiqueta impresa en 4 colors diferents. Quina et prendràs tu?

Però què és una cervesa Hazy IPA?

La IPA és una cervesa de tradició anglesa, rossa (Pale) i escumosa que s’obté mitjançant alta fermentació (Ale). El seu nom el trobem en el seu origen com a cervesa creada pels anglesos per adaptar-se durant la seva expansió comercial cap a la Índia. Per tal que la cervesa arribés en bones condicions després d’un llarg viatge, li van aportar més llúpol, que actua com a conservant natural. Això va fer que al mateix temps incrementés l’amargor. La influència Índia es nota per ser una varietat aromàtica, floral i especiada.

Hazy IPA és una IPA tèrbola amb cos. I per aconseguir que sigui tèrbola la nostra mestra cervesera juga amb quantitats significatives de civada i blat en el procés de maceració; així com utilitzant llevats especials i afegits posteriors de Dry Hopping.

I què és DH o Dry Hopping? Doncs es tracta d’una tècnica que s’utilitza per aportar major aroma i intensitat a la cervesa sense incrementar l’amargor; i que es tracta d’afegir llúpol sec a la cervesa ja elaborada i fermentada; ja que els llúpols perden part dels seus aromes durant el procés d’ebullició de la cervesa.

MALTS

Best Pale Ale, Golden Promise, Golden Naked

LLÚPOLS

Ekuanot, Cascade, Willamette, Galena

LLEVAT

Verdant

Moment idoni perquè la gaudeixis

Ideal per l’hora del vermut o en vespres càlids abans de sopar.

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

La Copa Teku és comparable a cristalleries de alta gama. Recorda a una copa de vi però amb la característica que el volt de l’obertura és quadrat de manera estratègica per obligar a obrir la mandíbula i que la cervesa vagi a la part de darrera de la llengua on s’apreciaran els seus matisos.

La Teku és idònia per cerveses afruitades i àcides.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt