Rookie Mistake [Special Bitter] - Cervesa Guineu

Rookie Mistake [Special Bitter]

2,90 IVA incl.

Quina alegria rebre a en David de Refu a Guineu per elaborar aquesta English Bitter per al Beer Calendar. Sabies que el David va fer els seus primers passos com a cerveser a la nostra fàbrica? Vinga, va! Una cervesa de color marró clar, opaca, amb centelleigs vermellosos. En aroma, es perceben agradables notes a toffee i caramel torrat. Al seu pas per boca es poden trobar agradables notes a maltes que recorden lleument a escorça de pa torrada, que després és interceptada per dolces notes dels maltes caramel i toffee, que inunden la boca d’agradables sabors en complement de l’amargor mitjana, característica del estil. Acabant en un final sec que t’incita a beure un altre glop.

 

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

La Copa Tulipa és idònia per cerveses potents ja que la seva forma de tulipa permet atrapar i mantenir la corona d’escuma, i amb ella els matisos i aromes del llúpol. La part superior s’obre de tal manera que els llavis s’hi adapten per poder assaborir-la com mereix.

La Copa Snifters és segurament per molts desconeguda dins el món de la cervesa ja que sembla més pròpia del conyac o semblant a la copa de vi. Però és una copa idònia per les cerveses imperials; i si la proves, et recomanem que no la omplis fins dalt de tot; ja que així n’apreciaràs millor els matisos. La seva forma particular permet que els elements volàtils girin i es barregin; i això et permet assaborir-los en el seu conjunt.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt