PAJARO VIUDO [Strong Dark Belgian] - Cervesa Guineu

PAJARO VIUDO [Strong Dark Belgian]

3,19 IVA incl.

Arribem al final d’aquest calendari amb una cervesa amb moltes notes que recorden el Nadal. Una col·labo amb els nostres amics de Joguines Perdudes. Una cervesa de color marró rogenc, d’escuma beix, cremosa. D’intens i perfumat aroma en què destaquen les notes a ginebre, cardamom, pebre de Jamaica i anís de fons. En boca, es percep de manera similar sumat a les notes de la malta, que aporten equilibri i més complexitat a la cervesa. De cos mitjà amb un suau pas per boca.

TOPPING

Sugar Candy, Jamaica Pepper, Anise, Juniper & Cardamomo

 

 

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

La Copa Tulipa és idònia per cerveses potents ja que la seva forma de tulipa permet atrapar i mantenir la corona d’escuma, i amb ella els matisos i aromes del llúpol. La part superior s’obre de tal manera que els llavis s’hi adapten per poder assaborir-la com mereix.

La Copa Snifters és segurament per molts desconeguda dins el món de la cervesa ja que sembla més pròpia del conyac o semblant a la copa de vi. Però és una copa idònia per les cerveses imperials; i si la proves, et recomanem que no la omplis fins dalt de tot; ja que així n’apreciaràs millor els matisos. La seva forma particular permet que els elements volàtils girin i es barregin; i això et permet assaborir-los en el seu conjunt.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt