TXOKO [Porter] - Cervesa Guineu

TXOKO [Porter]

4,20 IVA incl.

Fa uns mesos els nostres col·legues bascos de Mala Gissona van venir a elaborar a casa nostra, a Valls de Torroella. Vam elaborar una Porter a la qual vam afegir xocolata de la zona de Manresa. Com a resultat: una cervesa de color marró amb centelleigs robins al transllum. L’aroma de xocolata és el primer que es percep en aroma, acompanyat per una lleu nota de cafè de fons. De cos lleuger i amargor mitjana en què els sabors de xocolata i maltes fosques generen un profund gust de xocolata amarga amb un punt dolç. Final mig sec. Molt fàcil de beure.

MALTS

Barley Malt, Oat Malt. Flakes Barley & Oat

TOPPINGS

Catalunya Local Craft Chocolate

 

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

La Copa Tulipa és idònia per cerveses potents ja que la seva forma de tulipa permet atrapar i mantenir la corona d’escuma, i amb ella els matisos i aromes del llúpol. La part superior s’obre de tal manera que els llavis s’hi adapten per poder assaborir-la com mereix.

La Copa Snifters és segurament per molts desconeguda dins el món de la cervesa ja que sembla més pròpia del conyac o semblant a la copa de vi. Però és una copa idònia per les cerveses imperials; i si la proves, et recomanem que no la omplis fins dalt de tot; ja que així n’apreciaràs millor els matisos. La seva forma particular permet que els elements volàtils girin i es barregin; i això et permet assaborir-los en el seu conjunt.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt