Cervesa artesana Guineu Lovin' Fruit

Lovin’ Fruit

3,94

Amb Mango, Pinya, Maracujà i Hibiscs. Cervesa d’estil Berliner, d’aspecte rogenc trencat, en boca trobarem les notes de l’àcid làctic i el caràcter de la fruita! Amb aroma, molt predomini de la pinya per fer-la àcida i refrescant.

Però què és una cervesa Berliner Weisse?

Es tracta d’una especialitat de la zona de Berlín, de la qual en consta la primera menció a la seva recepta l’any 1642; i posteriorment les tropes de Napoleó l’anomenaven la “Champagne du Nord” pel seu caràcter viu i elegant.

A finals del s.XIX era la beguda alcohòlica més popular a Berlin. En l’actualitat només una cervesera la produeix a la regió; però cerveseres internacionals seguim produint aquest estil.

El tret distintiu de la Berliner weisse és el sabor d’àcid làctic. Aquest s’obté a partir de la fermentació que s’elabora amb un mix de llevat i bactèries d’àcid làctic.

MALTS

Golden Promise, Wheat Malt, Dextrine

LLÚPOLS

s/n

LLEVAT

Sour Pitch & California Ale

Moment idoni perquè la gaudeixis

La Lovin Fruit t’apagarà la set en dies de calor! La pots assaborir en dejú, et pot acompanyar junt a unes olives i unes xips al migdia, o per passar la set de mitja tarda de primavera/estiu

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

El Got Pinta o Shaker és segurament el got més comú i conegut, així com també el més polivalent, tot i que és més recomanable per cerveses lleugeres. Permet la formació d’escuma i al ser ampla evita que les mans escalfin la cervesa de manera excessiva.

La Copa Teku és comparable a cristalleries de alta gama. Recorda a una copa de vi però amb la característica que el volt de l’obertura és quadrat de manera estratègica per obligar a obrir la mandíbula i que la cervesa vagi a la part de darrera de la llengua on s’apreciaran els seus matisos.

La Teku és idònia per cerveses afruitades i àcides.

Caixa 12 x 44 cl+ Keykeg 20L

Comparteix-la!

Scroll to Top