Lovin’ Fruit [ Berliner Weisse ] - Cervesa Guineu
Cervesa artesana Guineu Lovin' Fruit

Lovin’ Fruit [ Berliner Weisse ]

3,94 IVA incl.

Amb Mango, Pinya, Maracujà i Hibiscs. Cervesa d’estil Berliner, d’aspecte rogenc trencat, en boca trobarem les notes de l’àcid làctic i el caràcter de la fruita! Amb aroma, molt predomini de la pinya per fer-la àcida i refrescant.

Però què és una cervesa Berliner Weisse?

Es tracta d’una especialitat de la zona de Berlín, de la qual en consta la primera menció a la seva recepta l’any 1642; i posteriorment les tropes de Napoleó l’anomenaven la “Champagne du Nord” pel seu caràcter viu i elegant.

A finals del s.XIX era la beguda alcohòlica més popular a Berlin. En l’actualitat només una cervesera la produeix a la regió; però cerveseres internacionals seguim produint aquest estil.

El tret distintiu de la Berliner weisse és el sabor d’àcid làctic. Aquest s’obté a partir de la fermentació que s’elabora amb un mix de llevat i bactèries d’àcid làctic.

Malta: Golden promise, blat

Fruita: Maracuyà, pinya, mango

Llevat: Bry-97

Moment idoni perquè la gaudeixis

La Lovin Fruit t’apagarà la set en dies de calor! La pots assaborir en dejú, et pot acompanyar junt a unes olives i unes xips al migdia, o per passar la set de mitja tarda de primavera/estiu

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

El Got Pinta o Shaker és segurament el got més comú i conegut, així com també el més polivalent, tot i que és més recomanable per cerveses lleugeres. Permet la formació d’escuma i al ser ampla evita que les mans escalfin la cervesa de manera excessiva.

La Copa Teku és comparable a cristalleries de alta gama. Recorda a una copa de vi però amb la característica que el volt de l’obertura és quadrat de manera estratègica per obligar a obrir la mandíbula i que la cervesa vagi a la part de darrera de la llengua on s’apreciaran els seus matisos.

La Teku és idònia per cerveses afruitades i àcides.

Descompte per volum a partir de 12 articles. Escull els que vulguis!

ENVIAMENT

Enviaments a zona peninsular: Espanya (Gratis a partir de 12 articles).

Enviament a domicili en aproximadament 72 hores hàbils a partir de la confirmació de la comanda, via mail.

Per enviaments a les illes Balears i Canàries, contactar a info@cervesaguineu.com

CANVI

Aquest producte no admet canvis

DEVOLUCIONS

Les devolucions de comandes degut a producte en mal estat, o necessitar la substitució del mateix, s’haurà de sol·licitar via mail, indicant el número de comanda.

E-mail: info@cervesaguineu.com

En trets generals, detallem a continuació les causes de devolució de comandes o producte segons legislació vigent:

– Devolució per defectes produïts durant el transport o error en el transcurs de l’enviament:

Si en el moment de l’entrega s’aprecia de forma visible i clara que un dels productes disposa de defectes provocats per danys en el transport, o s’aprecia, en la mateixa manera, un error en la mercaderia rebuda, el client ho haurà de comunicar a Cervesa Guineu (mitjançant correu electrònic) en el transcurs de les 24h següents a la recepció de la comanda per poder instar la devolució del producte o productes afectats i conjuntament la substitució per un de nou o reemborsament del preu pagat per el mateix.

Sempre serà necessari aportar les següents imatges:

– Foto de la mercaderia danyada en la seva totalitat: La foto ha de mostrat la totalitat del dany i no sols un detall. Si el dany no és perceptible en una foto general, serà necessari afegir una imatge més del producte on es mostri el mateix. En cas que hi hagi més d’un article danyat, realitzar foto agrupant tots els articles en la mateixa imatge.

– Imatge de l’embalatge exterior, incloent etiqueta de l’empresa de transport: la foto ha de mostrar que l’enviament s’ha realitzat amb l’empresa de transport i que la reclamació correspon a l’enviament contractat. Sol·licitem que la imatge sigui presa a certa distància on l’etiqueta de l’enviament sigui visible.

– Foto de la mercaderia amb l’embalatge interior: la foto ha de mostrar que l’embalatge ha protegit el contingut durant el transport. Sol·licitem una imatge de la mercaderia danyada col·locada a dins de l’embalatge, tal i com ha arribat a destí de forma original.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt