Doughnut Black Velvet [Pastry Milk Stout] - Cervesa Guineu

Doughnut Black Velvet [Pastry Milk Stout]

3,99 IVA incl.

Inspirada en el clàssic torró de xocolata. Ideal per escalfar les festes de nadal, amb avellana, ametlla, cacao, vanilla, lactosa i xocolata blanca. Una passada de col·laboració amb La Quince.

MALTS

Best Pale Ale, Dextrin Malt, Golden Naked Oat, CaraWheat, Chocolate Malt & Special W

LLÚPOLS

Chinook

LLEVAT

California Ale

TOPPING

Essences of almond, hazelnut and cocoa, Vanilla Madagascar, Lactose.

Moment idoni perquè la gaudeixis

La Pastry Milk Stout és ideal per una tarda de tardor-hivern vora el foc, un vespre compartit amb amics, o una nit de lectura en solitari

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

La Copa Tulipa és idònia per cerveses potents ja que la seva forma de tulipa permet atrapar i mantenir la corona d’escuma, i amb ella els matisos i aromes del llúpol. La part superior s’obre de tal manera que els llavis s’hi adapten per poder assaborir-la com mereix.

La Copa Snifters és segurament per molts desconeguda dins el món de la cervesa ja que sembla més pròpia del conyac o semblant a la copa de vi. Però és una copa idònia per les cerveses imperials; i si la proves, et recomanem que no la omplis fins dalt de tot; ja que així n’apreciaràs millor els matisos. La seva forma particular permet que els elements volàtils girin i es barregin; i això et permet assaborir-los en el seu conjunt.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt