Fuuusion! - Cervesa Guineu
Cervesa Artesana Guineu Fusión

Fuuusion!

4,42 IVA incl.
Col.laboració amb La Quince – Madrid

D’aparença tèrbola i color palla clar, amb espuma blanca, compacta i persistent. En aroma trobem notes de fruites cítriques tropicals, en boca, sedosa, de vellut amb un punt dolç, ofereix un final rodó i persistent.

Però què és una Doble Neipa?

La IPA és una cervesa de tradició anglesa, rossa (Pale) i escumosa que s’obté mitjançant alta fermentació (Ale). El seu nom el trobem en el seu origen com a cervesa creada pels anglesos per adaptar-se durant la seva expansió comercial cap a la Índia. Per tal que la cervesa arribés en bones condicions després d’un llarg viatge, li van aportar més llúpol, que actua com a conservant natural. Això va fer que al mateix temps incrementés l’amargor. La influència Índia es nota per ser una varietat aromàtica, floral i especiada

EEUU ha creat les seves versions de IPA més afruitades a partir de l’original britànica; de manera que tenim estils tals com l’American IPA, la West Coast IPA i la New England IPA (NEIPA). La NEIPA té el seu origen a la costa est i es caracteritza per ser una Hazy IPA; és a dir una IPA tèrbola per l’afegit de blat i civada. Les NEIPA tenen un aspecte de suc, molt poc gas, amb to groc-ataronjat i amb molt poc grau d’amargor.

La NEIPA atrapa a un públic que gaudeix del sabor afruitat i cítric del llúpol però que no és tant amant de l’amargor.

La paraula Doble o Imperial indica que hi ha més quantitat de llúpols que en aquest cas potencien el sabor afruitat i cítric.

MALTS

Plisner Premium, Pale Ale, Golden Naked & Malted Wheat

LLÚPOLS

Strata, Cryo Citra, Mosaic & Summit

LLEVAT

Llevat Verdant

Moment idoni per gaudir-la

La Fusion és una bona companya per gaudir dels dies de calor!

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

La copa cáliz és idònia per les cerveses afruitades. Compta amb una obertura ampla i és de vidre gruixut, lo qual li atorga un cert pes. La seva forma i obertura la fan ideal perquè en puguis apreciar la seva tonalitat i aromes.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt