Boira [Hazy IPA alcohol-free] - Cervesa Guineu

Boira [Hazy IPA alcohol-free]

2,96 IVA incl.

Comencem!… Aquí una col·labo amb els nostres col·legues d’Althaia. Elaborem una cervesa de color groc pàl·lid i tèrbola, característica de l’estil. En aroma, busquem obtenir les notes pròpies del llúpol que ens recorden alguna cosa herbal i terrosa. A la boca, els sabors terrosos a herba acabada de tallar i herbals predominen per sobre de la malta, que aporta el contrapès necessari al llúpol. L´amargor arriba més cap al final, deixant un gust molt agradable, clàssic de Hazy IPA, però sense alcohol. PERFECTA per gaudir-ne en qualsevol moment del dia.

MALTS

Barley mal, Oat Malt, Oat Flakes & Wheat Flakes

LLÚPOLS

HBC-630, Idaho 7 & Talus

 

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

La Copa Tulipa és idònia per cerveses potents ja que la seva forma de tulipa permet atrapar i mantenir la corona d’escuma, i amb ella els matisos i aromes del llúpol. La part superior s’obre de tal manera que els llavis s’hi adapten per poder assaborir-la com mereix.

La Copa Snifters és segurament per molts desconeguda dins el món de la cervesa ja que sembla més pròpia del conyac o semblant a la copa de vi. Però és una copa idònia per les cerveses imperials; i si la proves, et recomanem que no la omplis fins dalt de tot; ja que així n’apreciaràs millor els matisos. La seva forma particular permet que els elements volàtils girin i es barregin; i això et permet assaborir-los en el seu conjunt.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt