FESTED MIND [Imperial Sour] - Cervesa Guineu

FESTED MIND [Imperial Sour]

3,69 IVA incl.

Amb Màger no podíem sinó anar cap al costat Sour de la birra. Et portem una cervesa de color ambre i pàl·lida, que presenta una lleu terbolesa. En aroma destaquen les notes a taronja. En boca es percep una cervesa agradable i rica, en què destaquen les notes dolces i el punt àcid de la taronja sanguina afegida, que acaba per equilibrar-se amb la xocolata blanca i la malta. Una gran cervesa per gaudir durant les postres amb un bon torró.

MALTS

Barley & Wheat Malt

TOPPINGS

Orange & White Chocolate

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

La Copa Tulipa és idònia per cerveses potents ja que la seva forma de tulipa permet atrapar i mantenir la corona d’escuma, i amb ella els matisos i aromes del llúpol. La part superior s’obre de tal manera que els llavis s’hi adapten per poder assaborir-la com mereix.

La Copa Snifters és segurament per molts desconeguda dins el món de la cervesa ja que sembla més pròpia del conyac o semblant a la copa de vi. Però és una copa idònia per les cerveses imperials; i si la proves, et recomanem que no la omplis fins dalt de tot; ja que així n’apreciaràs millor els matisos. La seva forma particular permet que els elements volàtils girin i es barregin; i això et permet assaborir-los en el seu conjunt.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt