Les teves cerveses - Cervesa Guineu

Les teves cerveses

Estem especialitzats en la producció de cervesa artesana i produïm més de 40 tipus de cervesa diferent a l’any

Què t’oferim?

Si aquest és l’estil de vida de busques, aquest és el teu espai!
Cervesa Artesana Guineu

La nostra classificació – el gust

Sabem que potser et perds entre cerveses, graduacions, ingredients, estils… és per això i amb la finalitat de facilitar-te la cerca, que hem classificat les nostres cerveses per gustos.

Nosaltres entenem el gust com un mix d’elements tals com la graduació, l’estil i l’exclusivitat; que valorats conjuntament ens permeten guiar-te del gust 1 al 10. 

Si t’estàs introduint en aquest meravellós i divers món de l’artesana, et recomanem que vagis de l’1 al 10. Si en canvi ja ets un craft expert experimenta de cap a peus o de peus a cap!

VOL

El %Vol expressa el volum d’alcohol en ml per cada 100 ml de cervesa. Parlant en plata, es tracta de la graduació expressada en volum. És a dir, si una cervesa té 5%Vol té una graduació de 5º.

IBU (International Bitterness unit)

L’International Bitterness unit, o en català, unitat internacional d’amargor) medeix el grau d’amargor a la cervesa en una escala del 0 al 100. Malgrat que hi ha cerveses que superen els  100 IBU, les persones tenim capacitat de detectar fins a 100 IBU, a excepció d’algunes persones amb una sensibilitat extra que podrien arribar als 120 IBU. 

Però com es mesura? Doncs a partir d’alfa-àcids que aporta el llúpol. Per tant estem parlant d’un valor orientatiu; ja que la cervesa està composada per més ingredients que li poden aportar amargor i/o corregir-la.

Vols uns birra?

Doncs obre la nevera i serveix-te tu mateix@

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt