Itinerari calendari d’Advent Bages - Cervesa Guineu

Itinerari calendari d’Advent Bages

24 dies, 24 cerveses

PILS | La Pirata Brewing

Dia 1

Estil German Pilsner

Alcohol: 5,2% ABV

 

Cervesa de color palla, d’escuma blanca i cremosa. D’amargor mitjana, que es balanceja amb les notes maltoses, com ara el pa i la galeta. Aroma i gust a llúpol d’intensitat baixa, però tant present com floral. De final sec. Ideal per introduir-se en el món de la cervesa artesana i per acompanyar qualsevol moment del dia.

PILS | La Pirata Brewing

IPA Amarillo | Cervesa Guineu

Dia 2

Estil Indi Pale Ale

Alcohol: 6,5% ABV

 

IPA americana de color daurat, escuma blanca i brillant. Cervesa balancejada cap a l’amargor del llúpol que perdura fins al final. A la boca es perceben notes cítriques com a taronja. De cos mitjà i final mig sec.

IPA Amarillo | Cervesa Guineu

APOCALYPSIS 2022 | Cerveses Hoppit

Dia 3

Estil: Hazy IPA

Alcohol: 6% ABV

 

Una Hazy IPA de color ataronjat, tèrbola i d’espuma de color ivori. Els aromes cítrics i fruitals predominen al nas, per posteriorment repetir-se a la boca. A més, podràs trobar agradables sabors a fruites tropicals com el préssec, la pera i el meló, acompanyats per notes cítriques de taronja. Trobar notes i gustos a la cervesa és qüestió de pràctica, de manera que et recomanem que tinguis paciència i t’entretinguis a buscar-los amb deteniment. Sense dubte, és una cervesa balancejada cap al llúpol.

APOCALYPSIS 2022 | Cerveses Hoppit

Sansa | La Pirata Brewing

Dia 4

Estil Amber ALE

Alcohol: 6% ABV

Una cervesa molt diferent de les anteriors amb el seu color ambre, vermellosa. Cristal·lina amb llampades granatoses quan la col·loques a contra llum. En tastar-la notaràs agradables sabors i aromes a caramel, toffee i una mica d’escorça de pa provinents de les maltes utilitzades. L’amargor es troba més aviat com a suport per tal de que la malta destaqui i quedi en perfecte equilibri. Fàcil de beure i agradable al paladar. Ideal per beure en copa i a una temperatura d’entre 8º i 10ºC.

Sansa | La Pirata Brewing

Hangover | Cervesa Guineu colab Pyrene

Dia 5

Estil Sessió IPA

 

Alcohol: 4,9% ABV

 

La Session IPA amb què vols acabar el teu cap de setmana. Color daurat, cristal·lina i d’escuma blanca. Amb baixa graduació alcohòlica encara que amb una amargor mitjana i perllongada. Destaquen les notes cítriques i herbals del llúpol. De cos mitjà i agradable final mig sec que convida a un altre glop.

Hangover | Cervesa Guineu colab Pyrene

Manrussia | Cerveses Hoppit

Dia 6

Estil Russian Imperial Stout


Alcohol: 12% ABV

Afegit de cacau i vainilla

Cervesa de color negre fosc i escuma de color beix. Amb baixa retenció d’escuma per la seva alta graduació alcohòlica. De cos ple i ric. Amargor mitjana provinent de les maltes torrades i de sabors i aromes amb notes com la xocolata, la regalèssia i el cafè. Destaquen les notes a cacau i vainilla per l’afegit realitzat després de la fermentació.

Manrussia | Cerveses Hoppit

Viacrucis | La Pirata Brewing

Dia 7

Estil American IPA

 

Alcohol: 6% ABV

 

Una cervesa de color ambre, cristal·lina brillant d’escuma blanca i persistent. En aroma destaquen les notes cítriques i lleument afruitades del llúpol. Amargor llarga que perdura fins al final, deixant un pas per boca agradable on es perceben, de fons, la malta com a suport en notes d’escorça de pa. Final mig sec. Recomanada 100% per als amants del llúpol.Viacrucis | La Pirata Brewing

La Llum | Cerveses Hoppit

Dia 8

Estil Hoppy Pils sense gluten

Alcohol: 5% ABV

 

Una cervesa que convida a iniciar-se al món cerveser. Una Hoppy Pils de color groc i escuma blanca i persistent. Balanç cap a la malta, de la qual destaquen les notes a pa i gra perfectament integrades amb les notes cítriques, afruitades i lleument herbals provinents dels llúpols. Una lager per a qualsevol moment del dia. Gluten Free.

La Llum | Cerveses Hoppit

Txiripa | Cervesa Guineu

Dia 9

Estil AMERICAN IPA

 

Alcohol: 6% ABV

 

Una American IPA de color daurat, cristal·lina i escuma blanca. Equilibrada i amable al paladar, cos lleuger i amargor mitjana. Les notes de la malta es perceben subtils com a gra. L’amargor del llúpol és mitjà i del que en destaquen les seves notes cítriques. De final sec que convida a un altre glop.

Txiripa | Cervesa Guineu

Last RUN! | La Pirata Brewing

Dia 10

Estilo NEIPA

 

Alcohol: 5,7% ABV

 

Una NEIPA de color anaranjado, turbia y espuma marfil. De cuerpo medio pleno, llenadora en boca. Una cerveza de carácter afrutado en la que destacan las notas afrutadas como el melocotón, la piña y la pera. El amargor es medio y con una explosión de sabores cítricos y afrutados en boca, característicos del estilo. Sabrosa y agradable al paladar. 

Last RUN! | La Pirata Brewing

Blatdesac | Cerveza Guineu

Dia 11

Estilo WEISSE

Alcohol:5,6% ABV

Cerveza de trigo estilo alemán de color amarillo pajizo, cuerpo medio y gran formación de espuma de color blanca y cremosa. La entrada y el paso por boca es sedosa, suave. Se perciben suaves notas a grano, como a pan y leves notas a plátano especiadas como a pimienta, característica de este estilo de cerveza. Ideal para acompañar pescados y mariscos.

Blatdesac | Cerveza Guineu

The Last Artic Soul | La Pirata Brewing

Dia 12

Estilo Imperial Stout

Alcohol: 15% ABV

 

Una mega Stout de cuerpo pleno, que casi se puede masticar. Compleja, con niveles de aromas y sabores que se descubren trago a trago. Destacan las notas a cacao, vainilla, regaliz y torrefactos. Una graduación alcohólica del 15% que está muy bien integrada en la cerveza.

The Last Artic Soul | La Pirata Brewing

Ben plantada | Cerveses Hoppit

Dia 13

Estil American Pale Ale sense gluten

Alcohol: 6% ABV

Cervesa de color ambre ataronjat i escuma blanca. De cos equilibrat i caràcter ric en sabors i aroma de llúpol. Notes com a espècies i afruitades són les que destaquen a aquesta APA. D’una amargor agradable que perdura. Final mig sec. Bona elecció per acompanyar gairebé qualsevol varietat de formatge.

Ben plantada | Cerveses Hoppit

Ètika | Cervesa Guineu

Dia 14

Estil DH AMERICAN PALE ALE 

Alcohol: 5,2% ABV

 

Una cervesa de cos mig color palla, cristal·lina i d’escuma blanca i fina. Tant en sabor com en aroma es perceben les notes de llúpol herbal i cítric acompanyat de notes com a pa i gra provinent de la malta. De baixa amargor i equilibrada. Recomanable per a aquelles persones que volen iniciar-se al camí de les cerveses llupolades.

Una American Pale Ale suau i molt aromàtica. Es tracta d’una cervesa de glop llarg, amb presència de llúpol al principi, i un final molt fi amb extra de llúpol. El Dry Hopping és una tècnica que s’utilitza per aportar més aroma i intensitat a la cervesa sense incrementar l’amargor. Es tracta d’afegir llúpol sec a la cervesa ja elaborada i fermentada donat que els llúpols perden part dels aromes durant el procés d’ebullició.

Neix de la col·laboració amb AMPANS (fundació que treballa per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual) amb la voluntat de fer ressò de la tasca que duu a terme aquesta entitat.

American Pale Ale és l’adaptació americana de la Pale Ale britànica amb un extra de llúpol. Suau, lleugera, amb poc cos, amb un punt sec i molt aromàtica. Pensada per calmar la set i refrescar-se.

Ètika | Cervesa Guineu

Súria | La Pirata Brewing

Dia 15

Estil American Pale Ale | GLUTEN FREE

Alcohol: 5% ABV

 

Una American Pale Ale de color daurat, cristal·lina, d’escuma blanca. En aroma, el llúpol és el primer que es percep a les notes cítriques que es repeteixen en boca acompanyades pel suport de la malta adequada en què destaquen les notes com a gra i escorça de pa. Ben equilibrada i apta per a tots els paladars

Súria | La Pirata Brewing

No One | Cervesa Guineu

Dia 16

Estil American IPA

 

Alcohol: 6,3% ABV

 

IPA americana de color caoba i escuma blanquinosa que persisteix. D’una marcada amargor perceptible que es sosté des del primer glop fins a l’últim. De cos mitjà i un agradable pas per boca amb una lleu tebior alcohòlica provinent dels seus 6,3 graus d’alcohol. Cervesa balancejada cap al llúpol, encara que es perceben les notes a malta com a pa i un lleu caramel. Sens dubte si ets amant del llúpol, l’has de tastar!

No One | Cervesa Guineu

Collbaix | Cerveses Hoppit

Dia 17

Estil kölsch sense gluten

Alcohol: 5% ABV

Cervesa de color daurat, una mica tèrbola i de bona formació d’escuma blanca i gran. De color daurat. En aroma destaquen subtils notes de llúpols alemanys, característics de l’estil, florals i herbals. A la boca la malta aporta notes a gra com a pa. Cervesa molt equilibrada i de final sec.

Collbaix | Cerveses Hoppit

Kollectivist | La Pirata Brewing

Dia 18

Estil wild ale

 

Alcohol: 7,6% ABV

 

Cervesa de cos lleuger, color ataronjat, opaca. De baixa carbonatació, envellida durant 3 anys en barrils de roure que li aporten una marcada acidesa i complexitat inigualable. Lleus notes de fruita i un punt de fusta i tabac producte del contacte amb la fusta. És la primera cervesa experimental que La Pirata elabora en aquest món del sour. Elaborada amb moitu del seu segon aniversari, el 2017, en col·laboració amb la cervesera Bakunin de Moscou.Kollectivist | La Pirata Brewing

Agulla | Cerveses Hoppit

Dia 19

Estil Berliner Weisse

Alcohol: 4,5% ABV

Afegit de maduixes, mores i gerds

 

Cervesa de color vermell clar amb acidesa moderada i molt afruitada. Aromes que recorden fruits com maduixes, mores i gerds que s’han afegit durant la fermentació amb un toc làctic.

Agulla | Cerveses Hoppit

Barcelona tropical | La Pirata Brewing

Dia 20

Estil: DDH IPA

 

Alcohol: 6% ABV

 

Una IPA americana de color caoba, opaca i d’escuma de gran formació de color ivori. Destaquen les notes cítriques com la llima o l’aranja i les herbals i afruitades del llúpol. D’amargor mitjana i que persisteix fins al final. Cervesa amb bon equilibri i balanç cap al llúpol tot i que de fons es percep una lleu nota de malt com a pa blanc.Barcelona tropical | La Pirata Brewing

Latitud 41 | Cervesa Guineu

Dia 21

Estil LAGER

Alcohol:5% ABV

 

Cervesa de cos lleuger, color daurat, cristal·lina i de bona formació d’espuma blanquinosa. Agradable, amb protagonisme de les maltes i notes a brioche i crosta de pa. De baix amargor, pràcticament imperceptible. De cos lleuger i excel·lent bebilitat.

Latitud 41 | Cervesa Guineu

Esgarrapats | Cervesa Gineu

Dia 22

Estil AMERICAN IPA

Alcohol: 7,5% ABV

D’aroma resinós però amb notes de fruita a la boca. Té un cos lleuger i amargor llarg però integrat. La versió americana de la clàssica IPA britànica. Els cervesers americans van treballar els llúpols amb aromes més cítrics i florals amb tocs de resina.

Esgarrapats | Cervesa Gineu

Nadala | La Pirata Brewing

Dia 23

Estil Winter Ale

Alcohol: 8,8% ABV

Extres: Torró de Xixona i pell de taronja

 

Una cervesa especial per la temporada de fred coneguda com a “Winter Ale”. La “Nadala” de La Pirata és una cervesa de cos mitjà, color vermellós profund, cristal·lina. Agradable a la boca i al nas. De baixa amargor, es percep un punt dolç gràcies a les maltes caramel que atorguen notes torrades, regalèssia, caramel i toffee. A més, compta amb agregat de torró de Xixona i pell de taronja que li atorguen complexitat i ressalten les notes pròpies de la cervesa. Una molt bona cervesa de Nadal per acompanyar amb torró.

Nadala | La Pirata Brewing

Vanilla Black Velvet | Cervesa Guineu en col·laboració amb La Quince Brewery

Dia 24

Estil RUSSIAN IMPERIAL STOUT
Alcohol: 9,5% ABV


Cervesa de color negre amb escuma cremosa de color beix i d’amargor mitjana-alta. Lleuger aroma torrefacte a cafè i cacau. A la boca, el gust de vainilla procedent dels grans de Madagascar, destaca sense desmerèixer les notes torrades de cacau i cafè. Sedosa a la boca de principi a fi, els 9,5% ABV són imperceptibles.

Vanilla Black Velvet | Cervesa Guineu en col·laboració amb La Quince Brewery

Compartir la ruta

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Cistella de la compra
Desplaça cap amunt