Itinerari calendari d’Advent Jingle Beer - Cervesa Guineu

Itinerari calendari d’Advent Jingle Beer

24 dies, 24 cerveses

Lager | Tyris

Dia 2

Estil LAGER

Alcohol: 5% ABV

Cervesa de color daurat lleument tèrbola, de cos mitjà, baixa carbonatació i escuma blanquinosa de bona formació. A la boca té un agradable pas, de textura suau. En aroma es perceben lleus notes herbals del llúpol i un punt de malta amb notes com a molla de pa i galeta que després es repeteixen en sabor, de final mig sec i agradable de beure.

Lager | Tyris

Boga Tosta | Boga

Dia 3

Estil English Brown Ale

Alcohol: 5,5% ABV

Cervesa de color ambre profund i amb reflexos vermellosos. La seva escuma és blanca, cremosa i de bona formació. Destaquen les notes a malt caramel i torrades com toffee, prunes panses i un lleu torrat. D’amargor mitjana producte de les maltes que es perceben fins al seu llarg i agradable final.

Boga Tosta | Boga

Te Deum 3 | Brasserie Du Bocq

Dia 4

 Brasserie Du Bocq

Alcohol: 7.3%

 

Cervesa de color daurat profund, cristal·lina i efervescent, escuma duradora, cremosa i blanca. De cos mitjà. D’aromes i sabors especiats a fruites, èsters amb reminiscències de fruites cítriques com taronges. La seva amargor és mitjana-alta amb la combinació de compostos fenòlics produïts pel llevat. De final sec i amb un retrogust amarg. Cervesa imprescindible per a dies freds.

Te Deum 3 | Brasserie Du Bocq

Ètika | Guineu

Dia 5

Cervesa Guineu

Alcohol: 5,2% ABV

Una cervesa de cos mig color palla, cristal·lina i d’escuma blanca i fina. Tant en sabor com en aroma es perceben les notes de llúpol herbal i cítric acompanyat de notes com a pa i gra provinent de la malta. De baixa amargor i equilibrada. Recomanable per a aquelles persones que volen iniciar-se al camí de les cerveses llupolades.

Una American Pale Ale suau i molt aromàtica. Es tracta d’una cervesa de glop llarg, amb presència de llúpol al principi, i un final molt fi amb extra de llúpol. El Dry Hopping és una tècnica que s’utilitza per aportar més aroma i intensitat a la cervesa sense incrementar l’amargor. Es tracta d’afegir llúpol sec a la cervesa ja elaborada i fermentada donat que els llúpols perden part dels aromes durant el procés d’ebullició.

Neix de la col·laboració amb AMPANS (fundació que treballa per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual) amb la voluntat de fer ressò de la tasca que duu a terme aquesta entitat.

American Pale Ale és l’adaptació americana de la Pale Ale britànica amb un extra de llúpol. Suau, lleugera, amb poc cos, amb un punt sec i molt aromàtica. Pensada per calmar la set i refrescar-se.

Ètika | Guineu

La Decisa | Castello

Dia 6

Estil: International Pale Lager

Alcohol: 4,8%

 

Cervesa de color groc palla, cristal·lina i amb bona formació d’escuma de color blanc i rocosa de bombolles de petites. En aroma i sabor destaquen notes com a gra cru i pa. De molt baixa amargor i un balanç cap a la malta. De cos lleuger i final mig sec. Per beure i gaudir freda acompanyant un aperitiu de marisc.

La Decisa | Castello

Miller

Dia 7

Estil: International Pale Lager

 

Alcohol: 4,7%

 

Cervesa de color daurat, cristal·lina. Amb bona formació d´escuma de color blanc i bombolles petites. Tant en sabor com en aroma destaquen les notes de malta com a gra i galeta amb un punt de dolçor que es perllonga cap al final. L’amargor és imperceptible. De cos lleuger i suau sensació a la boca. Bona elecció com a primera cervesa del dia.

Miller

Batista | Cervesa Guineu

Dia 8

Estil: Pilsner

Alcohol: 4,9%

 

Cervesa de color groc, clar i cristal·lina. La seva escuma és de color blanquinós de bona formació, retenció i amb adherència al got. En aroma es perceben notes a malta com a galeta cracker i escorça de pa blanc. A la boca el seu cos és suau i lleuger, de baixa amargor i amb balanç cap a la malta que es troba en notes com a massa i pa. Molt agradable de beure.

Batista | Cervesa Guineu

God Save the SIPA | La Quince

Dia 9

Estil: Session IPA (sense gluten)

4,5% ABV

 

Evolució de les nostres American Session IPAs, amb 50% de llúpols de la varietat Citra i 50% de llúpols de la varietat Mosaic. Cervesa sense gluten, per a tots els públics, amb aroma intens afruitat cítric i amb notes que recorden la taronja o aranja amb amargor balancejat i cos ple que convida al glop llarg.

God Save the SIPA | La Quince

Punk IPA | Brewdog

Dia 10

Estil: American IPA

Alcohol: 5,6% ABV

 

Una American IPA de color daurat i una mica tèrbola d’escuma blanca, cremosa i persistent. De cos mitjà, igual que la seva amargor que persisteix fins al final. Destaquen els seus sabors cítrics i afruitats provinents del llúpol amb notes com préssec, llimona, aranja i pinya. Una de les cerveses que va revolucionar l’escena artesanal a Europa i que es deixa beure molt fàcilment.

Punk IPA | Brewdog

BiRIta Gluten Free | Cervesa Guineu

Dia 11

Estil: Amber Ale

Alcohol: 6,5%

 

Cervesa de color vermellós i una mica de tèrbola. En aroma s’accentuen les notes de malta com a toffee i caramel. El pas per boca és agradable i suau. Destaquen les notes com a caramel i escorça de pa acompanyades per una lleu dolçor provinent de les maltes. La seva amargor és baixa, encara que la seva percepció augmenta cap al final del glop. Cervesa que marida bé amb fruita seca i carns rostides.

BiRIta Gluten Free | Cervesa Guineu

La Llum | Cerveses Hoppit

Dia 12

Estil Hoppy Pils sense gluten

Alcohol: 5% ABV

 

Una cervesa que convida a iniciar-se al món cerveser. Una Hoppy Pils de color groc i escuma blanca i persistent. Balanç cap a la malta, de la qual destaquen les notes a pa i gra perfectament integrades amb les notes cítriques, afruitades i lleument herbals provinents dels llúpols. Una lager per a qualsevol moment del dia. Gluten Free.

La Llum | Cerveses Hoppit

Primator

Dia 13

Estil: Lager

Alcohol: 5%

 

Cervesa de color ambre profund i cristal·lina. De bona formació i retenció d´escuma de  color blanquinosa. En aroma es poden percebre lleus notes a gra com a massa crua, que es repeteixen en sabor al que es suma un agradable punt de dolçor provinent de la malta. D’amargor baixa i final mig sec. Lager clàssica per gaudir a tota hora.

Primator

Ben plantada | Cerveses Hoppit

Dia 14

Estil American Pale Ale sense gluten

 

Alcohol: 6% ABV

 

Cervesa de color ambre ataronjat i escuma blanca. De cos equilibrat i caràcter ric en sabors i aroma de llúpol. Notes com a espècies i afruitades són les que destaquen a aquesta APA. D’una amargor agradable que perdura. Final mig sec. Bona elecció per acompanyar gairebé qualsevol varietat de formatge.

Ben plantada | Cerveses Hoppit

Ayinger celebrator

Dia 15

Estil Doppelbock

Alcohol: 6,6% ABV

 

Cervesa de color caoba profund amb llampades vermelloses. De molt bona formació i retenció d´escuma color ivori. En aroma ressalten les notes provinents de les maltes com caramel, prunes passes i toffee. En boca és una cervesa de cos mitjà en què la malta destaca per sobre del sabor i l’amargor del llúpol. També destaquen notes com l’escorça de pa i les afruitades. De final dolç. Cervesa ideal per acompanyar postres nadalenques.

Ayinger celebrator

Roman Pizza Weisse | Cervesa Guineu

Dia 16

Estil: Weissebier

 

Alcohol: 5,3%

 

Cervesa de color groc profund. Tèrbola característica del seu estil. De gran formació d´escuma color ivori i bona retenció. En aroma trobem notes com pa, plàtan i una lleu nota especiada de fons. A la boca es percep un cos sedós i ple en què es troben notes especiades (pebre) i lleus notes a plàtan provinents del llevat tant característic d’aquest tipus de cerveses alemanyes.

Roman Pizza Weisse | Cervesa Guineu

IPA Amarillo | Cervesa Guineu

Dia 17

Estil India Pale Ale 

Alcohol: 6,5% ABV

IPA d’estil americà de color daurat, escuma blanca i brillant. Com a bona IPA, és una cervesa balancejada cap a l’amargor del llúpol, que perdura fins al final. En boca es perceben notes cítriques com la taronja. De cos mitjà i final tirant cap a sec, et recomanem beure-la acompanyada d’un formatge picant. 

IPA Amarillo | Cervesa Guineu

Hop Fiction | La Quince

Dia 18

Estil: American Pale Ale

Alcohol: 5,4%

 

Cervesa de color daurat i escuma blanca. Amb notes cítriques i fruitals. De marcada amargor amb un molt bon equilibri aportat per les maltes de les que es perceben notes de pa, galeta i un punt de caramel. De final mig sec, es beu molt bé.

Hop Fiction | La Quince

Blanche de namur | Brasserie du Bocq Blanche

Dia 19

Estil: Witbier

 

Alcohol: 4,5%

 

Cervesa de color groc palla una mica tèrbola característica de les cerveses de blat. D’escuma ivori amb bona formació i retenció. Tant en aroma com en sabor es perceben notes cítriques com a taronja i especiades ben integrades i equilibrades amb les suaus notes a malta com a gra i blat. De baixa amargor i un cos sedós, agradable de beure.

Blanche de namur | Brasserie du Bocq Blanche

Eku | Kulmbacher Brauerei

Dia 20

Estil: Doppelbock

 

Alcohol: 11%

Cervesa de color ambre profund i cristal·lina amb escuma de color blanquinós. Tant en aroma com en sabor destaquen complexes notes de malta com a pruna, regalèssia i un lleu torrat. D’amargor gairebé imperceptible i una agradable dolçor que integra molt bé els seus 11º de graduació alcohòlica. La seva dolçor perdura fins al final convertint-la en una cervesa apta per acompanyar pastissos amb fruites.

Eku | Kulmbacher Brauerei

Montcogull | Cerveza Guineu

Dia 21

Estil: Amber Ale

Alcohol: 5,5%

 

Cervesa de color caoba profund, cristal·lina. Amb escuma color ivori de bona retenció. En aroma destaquen les seves agradables notes de caramel i toffee. D’un suau i agradable pas per boca on es percep un cos mitjà, de baixa amargor amb matisos dolços. Destaquen les notes a malta com a caramel, fruits secs i escorça de pa. D’un final mig sec on la baixa amargor es percep en una intensitat una mica més elevada.

Montcogull | Cerveza Guineu

Sir Biicious IPA | B&B

Dia 22

English IPA

Alcohol: 5,5%

 

Cervesa de color groc-daurada amb una bona formació i retenció d’escuma de color blanc i textura cremosa. En aroma destaquen notes a llúpol florals i cítrics amb una lleu nota a malta com a galeta cracker de fons. En sabor el llúpol es repeteix com en aroma igual que la malta integrant-se plenament amb l’amargor d’intensitat mitjana. De cos mitjà i final mig sec en què perdura la seva amargor fins al retrogust. Cervesa que es pren molt bé i que convida a beure’n una altra.

Sir Biicious IPA | B&B

Txiripa | Cervesa Guineu

Dia 23

Estil AMERICAN IPA

Alcohol: 6% ABV

 

Una American IPA de color daurat, cristal·lina i escuma blanca. Equilibrada i amable al paladar, cos lleuger i amargor mitjana. Les notes de la malta es perceben subtils com a gra. L’amargor del llúpol és mitjà i del que en destaquen les seves notes cítriques. De final sec que convida a un altre glop.

Txiripa | Cervesa Guineu

Jabatos | Cervesa Guineu & Birrabox

Dia 24

Estil: Session IPA

Alcohol: 5,4%

 

Cervesa de color ambre, cristal·lina i amb bona formació i retenció d’escuma que s’adhereix a la copa. En aroma es percep una lleu nota a malta com a pa acompanyada de notes cítriques del llúpol com a llima. A la boca és una cervesa d’amargor mitjana en què el sabor del llúpol destaca per sobre de la malta trobant notes cítriques i afruitades pròpies dels llúpols utilitzats. Cervesa de Session que convida a beure més d’una gràcies al final sec en què l’amargor es percep cap al retrogust.

Jabatos | Cervesa Guineu & Birrabox

Compartir la ruta Calendari d'Advent Jingle Beer

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Cistella de la compra
Desplaça cap amunt