Calendari d’Advent Jingle Beer

69,99

Junto a Birra Box, con una selección de grandes ejemplares locales e internacionales para que disfrutes lo mejor de la cerveza europea.

Apto para paladares LOCALES

Al costat de Birra Box, amb una selecció de grans exemplars locals i internacionals per a que gaudeixis el millor de la cervesa europea.

IMPORTANT!!! Podràs gaudir d’una cervesa produïda EXCLUSIVAMENT per Jingle Beer.

Apte per a paladars VIATGERS

  • Col·locar la caixa en posició horitzontal per a que les cerveses quedin de peu. La cervesa artesanal pot contenir pòsit.
  • Col·locar la caixa lluny de fonts de calor o llum intensa i directa. La cervesa artesanal no conté conservants, de tal manera que els seus atributs es poden veure modificats.
  • Extreu la teva cervesa de la caixa un dia abans i posa-la en fred, per gaudir-la a la seva temperatura adequada. A la nevera, mantingues la cervesa en posició vertical.
  • Serveix la teva cervesa en una copa o vas, per tal de percebre i gaudir-ne totes les seves característiques.
  • Visita la nostra web per veure les notes de cada de cada dia.

El Calendari d’Advent està compost per 24 cerveses seleccionades exclusivament per a tu. Per aquesta edició 2021, ens ajuntem amb grans cerveseres amigues per poder oferir 4 opcions. Cadascun dels calendaris et portarà a descobrir nous estils i una experiència diferent de l’1 a l’24 de desembre.

Comparteix-la!

Scroll to Top