Coffee & Toffee [Imperial Stout] - Cervesa Guineu

Coffee & Toffee [Imperial Stout]

4,60 IVA incl.

En col·laboració amb Attik Brewing

Attik Brewing

Però què és una cervesa Imperial Stout?

La Stout és una cervesa molt torrada i d’aquí el seu color quasi negre, escuma densa, tocs de cafè i cacao i un final amarg aportat per les maltes. Conté alta graduació, normalment entre 6% i 12% tot i que n’hi ha de més lleugeres. Pertany a la família de les Ale (alta fermentació).

El seu origen el trobem al s.XVIII a Anglaterra, que és quan va néixer la cervesa porter; una cervesa negra més potent que les existents a l’època. El nom de porter ve dels carregadors del port; i la idea de la recepta prové d’un cantiner que va barrejar varis tipus de cervesa. Fou posteriorment quan varies cerveseres van afegir-hi més ingredients, que aquesta va derivar en una stout. Per tant podem dir que una stout és una versió més forta d’una porter.
La paraula Imperial ens indica que es tracta d’una cervesa amb major graduació, així com una major concentració de malta i/o llúpol.

I pel que fa a Pastry, vol dir que inclou ingredients a la recepta que li aporten dolçor. Les Pastry solen tenir alta graduació, amb un pas per boca espès i vellutat. Si tirem de creativitat podem obtenir cerveses de molts sabors dolços.

MALTS

Pale Ale, Munich Malt I, Golden Naked, Chocolat Malt, Special W, Carafa III, Black Malt

LLÚPOLS

Columbus

LLEVAT

Nottingham

Extres

Cold Brew de café y toffee

Moment idoni perquè la gaudeixis

La Coffee & Toffee et pot acompanyar en el moment dolç del dia. Per similitud es tracta de la companya ideal per un postre dolç de xocolata. Et recomanem que la gaudeixis de forma pausada.

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

Aquí et presentem la Copa Snifters; segurament per molts desconeguda dins el món de la cervesa ja que sembla més pròpia del conyac o semblant a la copa de vi. Però és una copa idònia per les cerveses imperials; i si la proves, et recomanem que no la omplis fins dalt de tot; ja que així n’apreciaràs millor els matisos. La seva forma particular permet que els elements volàtils girin i es barregin; i això et permet assaborir-los en el seu conjunt.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt