Espiga feat Guineu [English Brown Ale] - Cervesa Guineu

Espiga feat Guineu [English Brown Ale]

3,64 IVA incl.

Amb els col·legues d’Espiga vam bussejar a través d’altres receptes i vam elaborar una clàssica English Brown Ale: cervesa de color marró fosc, opaca, d’escuma beix i cremosa. En aroma es perceben notes com a gra de cafè lleument torrat que reapareixen a la boca, acompanyades per toffee i notes de malta torrefacte que li aporten una amargor mitjana, complementat a les notes com a xocolata i caramel. De cos mitjà i amb un 6% d’ABV, la fan ideal per a qualsevol tarda de desembre

 

Temperatura de consum

8-12º

Tipus de got

La Copa Tulipa és idònia per cerveses potents ja que la seva forma de tulipa permet atrapar i mantenir la corona d’escuma, i amb ella els matisos i aromes del llúpol. La part superior s’obre de tal manera que els llavis s’hi adapten per poder assaborir-la com mereix.

La Copa Snifters és segurament per molts desconeguda dins el món de la cervesa ja que sembla més pròpia del conyac o semblant a la copa de vi. Però és una copa idònia per les cerveses imperials; i si la proves, et recomanem que no la omplis fins dalt de tot; ja que així n’apreciaràs millor els matisos. La seva forma particular permet que els elements volàtils girin i es barregin; i això et permet assaborir-los en el seu conjunt.

Comparteix-la!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt