Beneficis de la cervesa - Cervesa Guineu

Beneficis de la cervesa

El consum moderat* de la cervesa artesana, juntament amb una alimentació equilibrada, i uns hàbits de vida saludables aporta múltiples beneficis a la teva salut!

Ingredients naturals

La cervesa artesana està elaborada amb ingredients 100% naturals i no passa pel procés de pasteurització. Tampoc inclou ni conservants ni additius.

I això que implica? Doncs que l’artesana conserva totes les seves propietats i per tant els seus beneficis per la teva salut.

Cervesa artesana Guineu

Però quins són aquests beneficis?

La cervesa t’aporta múltiples nutrients:

I això en què es tradueix?

Doncs es tradueix en efectes antioxidants, beneficis cardiovasculars, i en que el seu consum t’aporta nivells més alts de colesterol HDL, també conegut com a colesterol bo.

* La Fundación Española del corazón es fa ressò d’un estudi realitzat per la Sociedad Española para el estudio de la obesidad (SEEDO), i un altre estudi fet per l’Hospital Clínic junt amb varies Universitats de l’estat (Barcelona, Màlaga i Madrid). Aquests estudis conclouen que un consum moderat* de cervesa juntament amb uns hàbits de vida i alimentació saludables, aporta múltiples beneficis per la teva salut.

Segons aquests estudis, un consum moderat suposa entre 1-2 cerveses al dia en el cas de les dones, amb un màxim de 7 a la setmana; i de 2-3 cerveses al dia en el cas dels homes, amb un màxim de 14 a la setmana;

Vols uns birra?

Doncs obra la nevera i serveix-te tu mateix@

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt