BEER CALENDAR 2022

Si t’agrada la cervesa, has arribat al lloc indicat.

Aquí trobaràs el millor calendari d’advent cerveser.

DESCOBREIX L’EDICIÓ 2022 DEL CALENDARI!

0
Cerveses
0
calendaris venuts des de 2020
0
cerveseres
0
cerveses gaudides

ITINERARI BEER CALENDAR

24 dies, 24 cerveses

beer calendar 2022

Què és el Calendari d'Advent?

És una tradició, adaptada per als amants de la cervesa. El Calendari d’Advent està compost per 24 cerveses seleccionades exclusivament per a tu.

Per aquesta edició 2022, ens ajuntem amb 13 cerveseries amigues per oferir-vos 24 cerveses magnífiques. 10 d’aquestes cerveses, han estat elaborades exclusivament per aquest calendari.

NOVA ESTRUCTURA INTERNA

No moguis

Forma d'ús

com gaudir millor d'aquesta experiència

Ja tens el calendari. Ara pren nota d’aquests consells per gaudir-ne encara més.

Moltes cerveses artesanes no es filtren ni es pasteuritzen, per això, per gaudir-les de la millor manera, et recomanem:

  1. Guarda el calendari a un lloc fosc i fresc.
  2. No el moguis gaire, com més quiet millor!
  3. Treu la cervesa del calendari unes hores abans i guarda-la en posició vertical a la nevera perquè la puguis gaudir, durant la tarda, a la temperatura ideal i assentada correctament.
  4. No la fiquis al congelador. Cada dia pujarem, a l’itinerari de cada calendari, la temperatura ideal per gaudir de cada cervesa i alguna idea per maridar-la.

Els millors calendaris d'advent de cervesa artesana d'Espanya 2022

cerveseres 2022

La Quince Brewing

2013

Grans amics de la casa amb qui elaborem, des de fa més de 5 anys de forma ininterrompuda, la nostra estimada Vanilla Black Velvet. La Quinze és la cervesera nòmada amb més història i projecció dins del sector. En actiu des del 2013 i sabem que amb molts més litres per elaborar. Gràcies La Quinze per sumar-vos a aquesta bogeria!

Altahia Brewing

2014

Cervesera que neix als peus del Mar Mediterrani el 2014, exactament a la Marina Baixa (Alacant). De la mà de la Mayte i el Jorge, els seus fundadors, Althaia ha guanyat nombrosos guardons i ha creat una gran, així com interessant, gamma de cerveses. Per nosaltres és un orgull que formin part d´aquest calendari. Gràcies per sumar-vos! Esperem que gaudiu tant com nosaltres de les seves cerveses.

LA PIRATA BREWING

2012

Elaborant cervesa artesanal des del 2012 i amb fàbrica pròpia des del 2015, La Pirata, situada a Súria (Barcelona), va saber construir i guanyar-se un lloc important a l’escena local i internacional. Col·legues i veïns nostres des dels inicis. Estem feliços que se sumin a aquest gran i ambiciós projecte.

Mala Gissona Brewing

2014

Mala Gissona va néixer el 2014 amb fàbrica pròpia, on elaboren una àmplia varietat d’estils de cervesa, ubicada a la localitat d’Oiartzun, a la província de Guipúscoa [País Basc] a pocs quilòmetres de Sant Sebastià.

ATTIK BREWING

2018

Els nòmades del món cerveser amb més flow. Attik Brewing: elaborant des del 2018 a diferents fàbriques, però amb seu a Màlaga, als peus del mar. El fanatisme per la cervesa i els fans de les cerveses modernes i agosarades els van portar a voler viure de la cervesa. Llúpol, petroli i sour = Attik. Gràcies, amics per sumar-vos!

OSO BEW

2018

Cervesera Nòmada que neix el 2018 amb un accent anglès “amadrilenyat”. Elaboren cerveses que destaquen per la intensitat dels seus sabors i aromes. O com ells mateixos descriuen: “les cerveses que els agrada beure”.

MÀGER BREW

2016

Des de La Llacuna arriba Màger Brew, cerveses experimentals amb altes dosis de fruita, fusta i temps. Gràcies Màger per sumar-vos amb els vostres elixirs al nostre calendari.

ESPIGA

2012

L’Arnau Rovira i la Teresa Galván, van començar com a gypsy brewers el 2012. Després de 2 anys de molta feina, van muntar la seva pròpia fàbrica a Sant Llorenç d’Hortons, Alt Penedès, Barcelona. Avui són una important referència al món de la cervesa artesana.

JUGUETES EUROPA

2014

Juguetes Perdidos és una cerveseria argentina fundada el 2014 a Buenos Aires i des del 2020 produeix a Europa.

REFU

2018

 

A la província de Lleida, a la comarca de la Vall d’Aran, molt a prop del límit amb França, a Vielha, es troba Refu, la fàbrica alternativa. Un projecte que es va començar a gestar molt abans que muntessin la seva fàbrica i donessin a conèixer la seva marca, cap al 2018.

SAN FRUTOS

2013

Cervesera artesana, independent i familiar, ubicada a Segòvia, als peus de la Serra de Guadarrama. Elaborant cervesa des del 2013 amb una exactitud de llibre. Ens encanta que hagin acceptat embarcar-se en aquesta gran aventura. Esperem que gaudiu de les seves cerveses!

HOPPIT

2018

 

Des de Manresa, a pocs quilòmetres de la nostra fàbrica, arriba al calendari d’advent cerveser més divers del món. A Hoppit són cervesers nòmades des del 2018 amb una interessant proposta de cerveses que no et pots perdre.

VARIETAT D’ESTILS i ELABORACIONS

24 oportunitats per a conèixer la varietat que existeix dins de la cervesa local

En aquesta 3era edició del calendari hem treballat per a buscar 13 cerveseres amb diferents perfils, per a obtenir una varietat de sabors per a cada dia. És per això que hem pensat i dissenyat l’ordre de les cerveses, per a una millor experiència.

F.A.Q.

Preguntes més freqüents

És una tradició, adaptada per als amants de la cervesa. El Calendari d’Advent està compost per 24 cerveses seleccionades exclusivament per a tu.

Per aquesta edició 2022, ens ajuntem amb 13 cerveseries amigues per oferir-vos 24 cerveses magnífiques. 10 d’aquestes cerveses, han estat elaborades exclusivament per aquest calendari.

Per aquesta edició 2022, ens ajuntem amb 13 cerveseries amigues per oferir-vos 24 cerveses magnífiques. 10 d’aquestes cerveses, han estat elaborades exclusivament per aquest calendari.

Aproximadament el calendari pesa 13 kg, per això ens encarreguem de l’enviament.

Les mesures de l’Calendari d’Advent són: 37cm X 54cm X 23cm

Les entregues es realitzaran a partir del 14 de novembre de 2022.

Desplaça cap amunt